Bilgisayari daha dün casper'dan teslim aldım bakım ve sıvı soğutucu takımı için.İlk geldiği gün bilgisayarı sorunsuz kullandım diğer gün yani bugün bilgisayarı açtığımda görüntü gelmedi ama kasa çalışıyordu kasada DRAM ve CPU ışıkları yanıyordu. İlk gün biostan xmp'yi açmıştım bununla alakalı...
X-Raypad Obsidian AIR - Universal Donut Skates (Mor) kullanıyorum ben memnunum baya fena kayıyor wraith'den almıştım fakat stokları bitmiş.Stok beklersen oradan alabilirsin onun dışında xraypadin kendi sitesinde 9.90 dolara satılıyor.
Merhaba, bugün scyrox V8 mouse ve W75 klavye sipariş ettim. W75 klavye Type-C girişi ile bağlanıyor. Farede ise USB A to C kablosu var. Anakartımda 1 adet Type-C girişi mevcut 1tanede Type-A. Type-C girişine klavyeyi bağlayacağım. Mousetan çıkan kabloyu pek anlamıyorum Type-A girişine takabilir...
Selamlar,Ekran kartını daha bugün satın aldım.İşlemcim 4 senelik ve darboğaz yapar mı bir bilgim yok.Çevremdeki insanlar yapmayacağını söylüyor sizce yapar mı? (Ayrıca Valorant oyununda kaç fps alırım tahmini?)