ihlas isimli üyenin son içerikleri

1. I

csgo hile acan arkadaşla oyuna girilirse vac ban yenirmi

evet beyler başlıkta gordugunuz gibi
  2. I

Sessiz switch önerisi

kırmzı
  3. I

Oyuncu Koltuğu Sallanma Sorunu

2-3 gün önce https://www.msi.com/Gaming-gear/MAG-CH120/Overvie bu koltuktan aldım ve montajını yaptıktan sonra sağa ve sola sallandıgını fark ettim bu normal midir yoksa çözümü nedir. teşekkürler
  4. I

OYUNLARDA KARARSIZ KALMAK

PS4 den alırsan ps5 ede gelmiş olur
  5. I

Karakter çeşitliliği fazla Olan oyun onerisi

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi karakter çeşitliliği fazla olan oyun oynamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum PC her oyunu kaldırır Biraz saçma gelebilir özür dilerim
  6. I

2d Oyun Onerisi

değişik bir oyuna izliyor 1594592315 anladım
  7. I

2d Oyun Onerisi

hangi platformda
  8. I

2d Oyun Onerisi

tesekkurler 1594592042 pc de yok diye biliyorum
  9. I

2d Oyun Onerisi

evet onları oynamak istiyorum
  10. I

2d Oyun Onerisi

yakın zamanda oynadım
  11. I

Bedava verilmesini istediğiniz oyunlar

cyberpunk
  12. I

2d Oyun Onerisi

Arkadaslar 2d platform tarzı oyunları oynayasım var castle crashers tarzı oyunlar oynamak istiyorum öneriniz varmıdır ?
  13. I

%50 Gümrük Vergisi Switch E etkisi

Arkadaslar switch alıcaktım sonrasında devlet konsollara %50 gumruk vergisi getirdi getirmeden once 3000 tl idi fark 1500 tl suan acaba vergi %20 ye dusunce kac tl olur konsollar mesela ps4 fiyatlarıda uçtu
  14. I

Yaz indiriminde alınası oyunlarar

evet o oyun istek listemde var bi arada oynıyacağım :) 1593855987 evet artık oyle yapıcam yapcak bişey yok 1593856025 evet shovel knight ı oynamak istiyorum ama diğer oyunları bilmiyorum şimdi araştıracagım 1593856120
  15. I

Yaz indiriminde alınası oyunlarar

Dostlar yaz indiriminde oyun almak istiyorum sistemim her oyunu kaldırır her oyunu da oynarım jrpg hariç bu aralar castle crashers tarzı oyun oynamak istiyorum ama başka oyunlarda olur tavsiyelerinizi bekliyorum ;)
Geri