ihsn23 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Adobe premiere ve after effects için laptop?

teşekkürler hocam senin görüşün nedir bu cihaz hakkında 1777237996 tamam hocam samimiyetine güveniyorum teşekkür ederim
  2. I

hocam ben bunu sana güvenerekten alayım o zaman siteden daha önce yaptın mı alışveriş öğrenci indirimden yararlanmak istiyorum
  3. I

BU PCYİ ALIRSAM 4-5 SENE CREATİVE CLOUDU KULLANIR MIYIM?

PREMİERE VE AFTER EFFECTS AKICI KULLANILIR MI UZUN SENE? https://www.pt.com.tr/macbook-pro-14-inc-m5-10cpu-10gpu-16gb-512gb-uzay-siyahi-mde04tu-a
  4. I

HOCAM ŞİMDİ BUNU ALSAM 3-5 SENE AKICI KULLANIR MIYIM CREATİVE CLOUDU https://www.pt.com.tr/macbook-pro-14-inc-m5-10cpu-10gpu-16gb-512gb-uzay-siyahi-mde04tu-a 1777236883 HOCAM ŞİMDİ BUNU ALSAM 3-5 SENE AKICI KULLANIR MIYIM CREATİVE CLOUDU...
  5. I

HP Victus RTX 4070 hocam bu nasıl macbooka göre? 1777216638 HP Victus RTX 4070 bu mu macbook mu hocam
  6. I

Güncel 50-60k adobe pc

7. I

arkadaşlar çok acil laptop almam lazım adobe creative cloudu akıcı bir şekilde kullanmam lazım sadece kriter bu premiere ve after effects özelinde bunları kasmadan akıcı kullandırtacak bir sistem 60-70 k bütçem var?
  8. I

Güncel 50-60k adobe pc

hocam laptopta karar kıldım ama mac book tarzı bir şey mi yoksa oyun laptoplarına mı bakmalıyım monster gibi sence hangisi 5-6 yıllık götürür macler mi monster tarzı latoplar mı
  9. I

Güncel 50-60k adobe pc

hocam peki bunun yanına daha ne almam lazım ekstra monitör ve bağlantı kabloları mı
  10. I

Güncel 50-60k adobe pc

hocam apple sorun çıkartıyor diyorlar ben biraz daha oyun bilgisayarı olsun istiyorum oyun oynmayacam fakat akıcı kullanmam önemli öncesinde kullandıysan modeli veya linki atabilir misin onunda inceleyeyim
  11. I

Güncel 50-60k adobe pc

dostlar öncelikle herkese selamlar beni üzmeyecek adobe de çok rahat creative cloudu kullanabileceğim bir sistem istiyorum ağırlıklı olarak permiere ve after effects kullanacam akıcı bir şekilde kullanmalıyım ne öneririsiniz güncel sistemlerden bilen biri tavsiye ederse çok mutlu olurum 1-2 gün...
Geri