Turhost dan domain ve hosting paketi aldım. Siteyi tasarladım yayınlayacağım fakat kodlarda python var onu nasıl çalıştıracağım django ile yazdım. Nasıl yapabilirim gerçekten yardım gerekiyor.
Laptop 2 gün önce geldi win11 pro kurdum işlemci boşta 75-80 yükte 85-90 derece görüyor, boşta ısınması normal mi yoksa iade mi etmeliyim veya bunun bir ayarı var mıdır?
Bilgisayar açıldığında otomatik biosa giriyor windows kurduktan sonra geçme şansı varsa kurayım bakalım yoksa direkt değişim yada iade yapayım.
Sizce ne yapmalıyım.
Lütfen yardım edin. İlk defa laptop kullanacağım normalde masaüstü kullanıyorum normal ilk başta bu sıcaklık normal midir yoksa sorunlu mu ona göre cihazı iade edeceğim.
çünkü ben kardeşimin ramlerini taktıktan sonra bendeki mavi ekran hatası çözüldü kardeşimde mavi ekran hatası oluyordu ve bluescreen view de ramlerden kaynaklı olduğu gözüküyor.
Anakartım PRO-B650-P-WIFI
İşlemci R7 7700x
Ekran Kartı RTX4070ti
Eski ramlerim sürekli mavi ekran veriyor veya oyunlardan direkt atıyor. eskisi Corshair 32gb 6000mhz
Yeni bir ram mi almalıyım veya sorun başka bir yerde olabilir mi?
Bazen ekran kartı sürücüsü çöktü hatası da alıyorum sürücüler...
Steam den kardeşim ile oynamak için oyun aldım "biped". Kendi kontrolcüm hem benimkini hemde kardeşimin karakterini oynatıyor. Kardeşimin kontrolcüsü de aynı şeyi yapıyor. Lütfen çözümünü bilen yardımcı olsun.
Şimdiden teşekkürler.
anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi.
cihaz fantech eos pro videolarda görürsünüz circularity testi hatasız olur bende de ilk saatlerde öyleydi sonra akşama doğru kardeşime gösterirken bir kere daha yaptığımda sonuç buydu kablosuz bağlandığında gamepadin ismi bile değişmişti.
eski haline...