IIAydooII isimli üyenin son içerikleri

1. IIAydooII

Yardım 500 mbps internete hangi rooterı almalıyım ?

433mbps mi ne var galiba iş görür diye düşünüyom
  2. IIAydooII

Yardım 500 mbps internete hangi rooterı almalıyım ?

500 mbps internetim var odadan odaya modem çekmiyor rooter almak istiyorum sizce nasıl bir şey almalıyım
  3. IIAydooII

HANGİ MONİTÖR SEÇMELİYİM

VA panel almada ne alıyosan al 1757838486 bu bütçeye çıkar mısın bilmem böyle bi monitör alsan daha iyi https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2523hf-24-5-0-5ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,385834180.html
  4. IIAydooII

ASUS 24.5'' XG259QNG-W ROG STRIX 380 Hz Alınır mı ?

güzel monitör valla pişman etmez monitör tutucuyla kullan bide miss
  5. IIAydooII

ASUS 24.5'' XG259QNG-W ROG STRIX 380 Hz Alınır mı ?

aldım
  6. IIAydooII

İlkez bu kablonun beyaz olduğunu goruyom

psu beyaz ise genelde beyaz koyuyorlar benim gibi beyaz sistem dizenler alıyor bunu normalde
  7. IIAydooII

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

Bitki örtümüz gelmiş yine
  8. IIAydooII

Yardım Hangi Kulaklığı Tercih Etmeliyim ?

3500 TL fiyatlarında kulaklık arıyorum daha çok fps oyuncusuyum önceden razer barracuda x kullanıyordum. Mikrofonu biraz kaliteli olursa güzel olur bazılarında ses boğuk geliyor Düşündüğüm Kulaklıklar; Steel Series Razer Hyperx
  9. IIAydooII

❌İndirim Bitti! Aoc 4K 160HZ FHD 320HZ monitör 14.959 TL

bu fiyata nasıl oluyo bu garip geldi
  10. IIAydooII

Yardım Bu klavye alınır mı yardım

ben bembeyaz seviyom klavyeyi sistemim genel olarak beyaz akkoda öyle var mı beyaz renk önerdiğin 1749327185 gecikme dediğim tuşa ne kadar mm güç uygulandığında aktif olduğu ben ufak bir oynamada hemen aktif olmasını istiyorum.
  11. IIAydooII

Yardım Bu klavye alınır mı yardım

kral ben valorant oynuyom ve gecikmesiz klavye arıyom çok takıntılıyım gecikme olaylarına redragon k530 draconic düşünüyorum nasıldır biliyor musun
  12. IIAydooII

🔥İndirim Samsung 65LS01D 65 İnç The Serif QLED 100 Hz TV 36.999 TL

arkadaşlar 37-40k civarı tv arıyorum bende öneri var mıdır
  13. IIAydooII

Çözüldü✓ Reddragon 530 pro draconic switch değiştirme hakkında

Bu klavye kaç pin switchle uyumlu biliyor musunuz belki switch değiştirebilirim sitesinde şöyle yazıyor ; Hot-Swappable Red Switches - Hot-swappable with almost all switch types in the market no matter 3-pin or 5-pin. Quiet basic linear mechanical switches, soft key travel makes every click...
  14. IIAydooII

HANGİSİ MANTIKLI OLUR?

4 veya 5 in hissiyatını veya hızını anlayamicaksın bile sıradan depolama birimleri bunlar 2 tb olanı alman daha iyi 1 tb günümüzde az bile kalıyor artık
  15. IIAydooII

HANGİSİ MANTIKLI OLUR?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-2-tb-990-pro-mz-v9p2t0bw-m-2-pci-express-4-0-fiyati,120631107.html Al geç
Geri