iiQuadrix isimli üyenin son içerikleri

1. I

Yardım Amd Cpu Fan Çıkmıyor Sıfır Oynama

zaten öyle denedim olmuyor yani tık yok hiç hareket etmiyor fan derken zaten blok kısmından çevirmeye çalışıyom yarın bilgisayarcıya götürcem kaç saattir uğraşıyom başım dönüyor artık
  2. I

evet amd stok soğutucu 7 2700x işlemcini bundan 1779391443 ani soğutmayı nasıl yaptın anlamadım detaylı anlatırmısın yüksek ihtimal benle aynı sorunu yaşamışsın
  3. I

Yok hiç hareket etmiyor vidaları takıp güce bağlıcam 2-3 dakika sonra tekrar denicem 1779385959 Yardııım
  4. I

Yeni cpu ve gpu aldım bugün geldi ve değiştirecektim ekran kartını filan söktüm cpu fan kablosunu ve vidasınıda söktüm ancak sağ sola çeviriyor hiç oynama yok kurutma makinesiyle ısıtıyor yinede oynamıyor napcam 6 yıldır hiç termal macun yenilemedim ve yerinden çıkarmadım
  5. I

Kasama Yeni Rtx 5060 ve 5 5600 Aldım

peki macun ne önerirsiniz
  6. I

Kasama Yeni Rtx 5060 ve 5 5600 Aldım

kasama yeni asus dual rtx 5060 ekrankartı ve amd ryzen 5 5600 aldım bende amd ryzen 7 2700x var kendi soğutucusu takılı ve galiba kendinden macunlu bunu nasıl sökerim ve termal macunu nasıl temizlerim ve tekrardan sürerim sizce bu işlemleri kendim mi yapayı myoksa bilgisayarcıyamı gideyim...
  7. I

RX 580 4GB EKRAN KARTIMI DEĞİŞTİRCEM

son olarak işlemci ve ekran kartını değiştircem rtx5060 ve işlemciyide 5 5600 yapıcam sizce 5 5600 yoksa 7 5700x mi almalıyım işlemcide ve ekran kartı hangi marka olmalı
  8. I

ilk rtx5060 alıp sonradan işlemciyi değiştirsem o zamana kadar çok sıkıntı çıkartırmı oyunlarda
  9. I

bunlar olurmu
  10. I

bütçem 15k civarı
  11. I

ben şuan lise 2 yim üniversiteye geçince sıfırdan pc toplmayayı düşünüyom yakında subnautica 2 çıkacak onu almayı planlıyodum ancak ekran kartım gereksinimlerin çok arkasında kalıyor özellikle vram ekran kartını değiştirdikten sonra belki işlemciyide değiştirebilirim veya ikisini birlikte...
  12. I

artık eski ekran kartımı değiştirmek istiyorum parçalaım: işlemci amd ryzen 7 2700x anakart asus tuf gaming b450pro güç kaynağı 650 80 plus bu sisteme ne alabilirm alınabilcek en iyi ekran kartı nedir
Geri