teşekkür ederim ama herkesin hemfikir olduğu konu belliki psu ancak bu kadar büyük bir sorun yaratması garip çevremdedee daha önce başına gelen oldu ama sadece şarter attırıyordu kasaya bir zararı olmamıştı o da psu değiştirdi ve sorun geçti umarım bendede öyle bir olayla çözülür
1776377246...
tüketici hakem heyeti ile bilgi almak için konuştum olayın olduğu gece için bir şeye dokunmadan video çektim olayı anlattım tarihi vs özellikle gösterdim kutu fatura hepsi mevcut zaten ne olur ne olmaz diye ekran kartını onların sökmemi istediğini dile getirip sonrasında söktüm müdahale var...
hatam olabilcek bir şey yok oem sistem aldım zaten sadece ekran kartını montajlayıp kullandım benlik bir sorun olsa ilk günden olurdu ilk gün kullandım 2. gün bu yaşandı
inanın her şeyi kokladım ama herhangi bir yanık kokusu alamadım umarım bir şey yoktur zaten sorumda varsa bile süreç hakkında bilgisi olan birinden bilgi almak nasıl işler bana dönüşü nasıl olur hazır gelen sistemi kullanmaktan başka bir şey yapmadım
1776376139
donanım zarar gördüyse bile...
ekran kartının oradan geldiğini gördüm zaten ama psu da hemen arkasında olduğu için hangisinden olduğuna emin değilim soketlerde gözle görülür bir şey görmedim yollarken ekran karını söktüğüm zaman göz gezdirdim anlık olduğu için emin değilim bakalım süreç nasıl işleyecek
1776375890
bu durumu...