IKeeqo isimli üyenin son içerikleri

1. IKeeqo

Uzun Ömürlü Kablosuz Mouse Tavsiyesi

hocam geç görmüşüm kusura bakmayın bu fareyi almayı düşünüyorum bende baya kişi olumlu yorum yapmış bu fare için. 1771781826 bu arada, konuya "en az 3-4 macro olmak zorunda" yazmama rağmen wraith w1 midir bilmiyorum nedense herkes onu önermiş 😄hem beklentimi karşılamıyor hemde overrated bir...
  2. IKeeqo

önerdiğiniz mouselere baktım tavsiye edilen mouseler ama 2 macro tuşu işime yaramaz hocam dediğim gibi en az 3 macro şart (Oynadığım oyundan dolayı).
  3. IKeeqo

2242 ile 2280 farkı ne

her ikisi de uyumluysa 2242 almak mantıklı
  4. IKeeqo

Arka fan ışık var dönmüyor.

fan kablosu ile rgb kablosu ayrı olabilir. iki kablo varsa çıkarıp tak. olmadı fanı elinle döndür sıkışmış olabilir
  5. IKeeqo

2242 ile 2280 farkı ne

Performans farkı yok sadece boyut farkı. 2242 mini pcler için uyumludur
  6. IKeeqo

Şuanda kullandığım mouse razer basilisk x hyperspeed. Fare güzel ancak son zamanlarda scroll wheel encoder problemi yaşıyorum çok fazla kişi bu sorunu yaşıyormuş o yüzden aynı fareyi tekrar satın almak istemedim Uzun ömürlü bir kablosuz mouse önerisi lazım 5-6k bandında var mıdır en az 3 macro...
  7. IKeeqo

Discord nukeye karşı ne yapabilirim

sunucumu script kodu ile patlatacağını söyleyen biri var. Sunucuda yönetici rolü olmamasına rağmen böyle bir şey yapabiliyor mu?? buna karşılık nasıl bir önlem alabilirim
  8. IKeeqo

Alacağım parçalar uyumlu mu?

Ekran kartım 6500XT. Anakart, işlemci ve ramı değiştirmeye karar verdim düşündüğüm parçalar bunlar daha iyi parçalar varsa önerebilirsiniz Alacağım parçalar: Ryzen 5 5600 Gigabyte B550M DS3H GSKILL x2 8gb ripjaws
  9. IKeeqo

trojenmi yedim yardım

eset ile tarama yaptım bir şey çıkmadı %100 virüsün olmadığı belli oluyor mu
  10. IKeeqo

trojenmi yedim yardım

apkydi sildim indiği an ama olmadı 1725741015 ne yapacağımı şaşırdım bildiğim antivirüs eset i indiriyorum
  11. IKeeqo

trojenmi yedim yardım

githubda bir linke tıkladığım an indirdi hiç düşünemedim
  12. IKeeqo

trojenmi yedim yardım

ne yapacağımı şaşırdım format atmalımıyım
  13. IKeeqo

Robloxa erişim engeli getirildi (kesin)

Şimdi çocuklara zorbalık yapamayacak mıyım :(
  14. IKeeqo

Emirates kabin memuru yapacak

işe alım şartları bunlarmış -1 yıldan fazla konukseverlik veya müşteri hizmetleri deneyimi - Birçok kültürden insanlarla iletişim kurarak, bir takım ortamında mükemmel hizmet sunma konusunda doğal yeteneğe sahip olumlu tutum - En az lise mezunu, - Yazılı ve yazılı dillerde akıcılık İngilizce...
  15. IKeeqo

Okuldan kaçtık bişey olurmu

hiçbir şey olmaz ispiyoncuyu bulmaya çalışın çıkışta verirsiniz ödülünü
Geri