Iker006 isimli üyenin son içerikleri

1. Iker006

3.000-5.000 TL'ye Samsung Dex Modu İçin Monitör Önerisi

Bu bütçede DeX modu ile kullanabileceğim monitör arıyorum, genelde oyun oynarım ve video izlerim. HDMI girişi olacak önerilerinizi bekliyorum.
  2. Iker006

S25 Fe Oyunlarda Çok Isınmaya Başladı

Olabilir hocam teşekkür ederim iyi günler
  3. Iker006

1ay olcak yapalı ama adapte oldu pilin kullanım özellikleri vs ve bir kaç gün sonra mayıs güvenlik yamasıda geldi onuda yaptım telefonu formatladım pil yine adapte oldu galaxy app booster vs de yaptım
  4. Iker006

Bu kısım var sadece önceden fps önceliklendir grafiği önceliklendir gibi şeyler vardı %100 e vs çekiliyordu o kısım yok
  5. Iker006

Öyle kullanıyorum hocam düşük performansta aod lazım oldukça açarım oyun özelleştirme sanırım kalkmış bulamadım 1780748126 Evet hocam neredeyse ultra ya yaklaşıyor onun fiyatı da aldığım zaman bütçem buna yetiyordu aşırı memnunum fakat bu ısınmanın kaynağını bi çözemedim
  6. Iker006

Güç tasarrufuna alınca da çok fps düşürüyor dengeli de tutuyorum genelde
  7. Iker006

Hocam havalarda tam ısınamadı bi sıcak bi soğuk onunda etkisi olurda bu kadar olmaz diye düşünüyorum 1780747481 12 mayısta yapmışım
  8. Iker006

Döngü 260 Güncellemeden sonra oldu bu durum önceden o kadar ısınmıyordu ve mobil veri ile kullanıyorum acaba vapor chambera mı bişey oldu diyeceğimde telefonu düşürmedim
  9. Iker006

S25FE cihazımı Ekim ayından beri sorunsuz kullanıyordum fakat One UI 8.5 yükledim. Birkaç gün sonra pil sağlığım %97ye düştü 100'den pat diye. Normalde PUBG Mobile 120FPS ılık sıcak oynuyordum. Şimdi el yakacak seviyeye geliyor FC Mobile de durum aynı ama normal kullanımda hiç sorun yok sadece...
  10. Iker006

10k pc toplama tavsiyesi

11400f yap bütçeyi așmazsa
  11. Iker006

13.000 TL Hazır Sistem PC

İșlemciyi 5600x yapsak bence daha iyi olur
  12. Iker006

Sivilce ve siyah nokta için neler yapabilirim?

Hocam sivilce için sabunla sabah akşam yüzünüzü yıkayın ama siyah nokta için ne şeyi var bilmiyorum.
  13. Iker006

Yardım Rampage comfort mu ? Gamepower mihawk mı ?

B Bence gamepower mihawk
  14. Iker006

Kulaklık Seçimi veya Önerisi

İkiside sanal 7.1
  15. Iker006

Hangisi iyidir mikrofonları filan iyi midir?

Teşekkür ederim
Geri