ikigözümünçiçeği isimli üyenin son içerikleri

1. I

LG UltraGear 24GQ50F-B 24" 2999 TL

Va panel alınmaz gözüne saygın yoksa al tabi
  2. I

değişim yapmaya değer mi?

merhabalar bende oem rtx 2060 super ekran kartı var yükseltmek istiyorum bir tane 3 fanlı msi rtx 3070 buldum adam benim kartımın üzerine 3000 tl istedi takası kabul etti bende mining falan hiçbir şey yok adam da yapmadığını söylüyor ve Furmark sonucunu atacakmış değer mi yoksa 40 serisi rtx e...
  3. I

RTX 4060 ve ryzen 5 5600lü sistem açıklamaya bakın alınır mı?

soru cevap kısmında yazmışlar parçalar o kadar da kötü değil ssdsi iyi psu iyi anakart giriş seviyesi üzmez ekran kartı inno3d bir tık garibime gitti ama kötü değil gibi duruyor soğutma bloğu büyük ve çift fanlı asus msi kadar kaliteli olur mu bilmem ama intel işlemcili işletim sistemi almak...
  4. I

Çözüldü✓ Dying Light 2 donma kasma sorunu

vallaha hocam sahibindende 2. el ekran kartçılar 10 dakika bırakmaya korkuyorlar kart yanar diye 1 gün ne ilk defa duyuyorum
  5. I

🔥İndirim Rampage OCTAGON C50 Beyaz 120mm ARGB Cpu Soğutucu kargo dahil 650TL

kalite farkıda var yarın bende senin gibi düşünyordum hem satarken yüzümüz oluyor hem de uzun ömürlü oluyor alacaksan 1 defa alacaksın zaten
  6. I

Vallaha hocam bende düşündüğüm dedim alsam mı falan 2 fanli olsun tek fanlı aldım dediğim gibi maşallah şu an pek ısınmıyor en yüksek 60 gördüm o da kule tipinin fanı o kadar yüksek hızda dönmüyordu bir de mx6 sürmüştüm tavsiye ederim
  7. I

https://www.amazon.com.tr/DeepCool-GAMMAXX-AG400-So%C4%9Futucu-Borular%C4%B1/dp/B0B6FD2V1B?th=1 bu daha iyi gibi rgb modeli de var 1200 küsür falan olması lazım ben düz modelini kullaıyorum işlemcim mersinde olmama rağmen 60 dereceyi geçmedi stok fanla 82 falan görüyordu işlemci ryzen 5 5600
  8. I

Nays rezilliği ödeme yapılmıyor.

hocam o zaman müşteri hizmetlerine başvur fiziksel kart falan çıkıyordu bazı kullanıcılara ondan bilgi al belki fiziksel kart verirler böyle sorunun kalmaz
  9. I

Nays rezilliği ödeme yapılmıyor.

dostum aynı sorun bende de oluyordu sonra bir bakmışım son kullanma tarihini yalnış girmişim sende bir tekrar kontrol et kart bilgilerini öyle gir kopyala yapıştır yapıyorsan yaz belki boşluk falan giriyor oraya en kötü müşteri hizmetlerine başvur
  10. I

🔥İndirim Silverstone Fara FA312 1181 TL

Hocam olsun ileriye dönük olarak bazıları içini dizip dışına pek önem vermiyor
  11. I

🔥İndirim Silverstone Fara FA312 1181 TL

çok küçük kanka
  12. I

Yardım Babam için A35 vs S23 fe

bu ekran süresi falan kullanıam göre fazlasıyal değişkenlik gösterir zira birisi konum nfc falan herşeyi açık paralklık fulde kullanırken diğeri hiç bir şey açmadan kullanır o yüzden aradaki farka takılmayın derim s23 fe alınması daha iyi çünkü işlemci konfor kamera her yönden çok daha iyi bir...
  13. I

🔥İndirim Instant Vortex Plus 6’sı 1 Arada 5.7 lt Air Fryer 2.200TL

Marka bilindik değil birisi güzel derken diğeri 2 günde kapağı kapanmıyor diyor garip yanı
  14. I

🔥İndirim Instant Vortex Plus 6’sı 1 Arada 5.7 lt Air Fryer 2.200TL

https://www.hepsiburada.com/instant-vortex-versazone-8-i-1-arada-8-5-lt-air-fryer-p-HBCV00003USZHQ?magaza=MTB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M&url_src=and-product-detail bu daha mantıklı gibi
Geri