ikigözümünçiçeği isimli üyenin son içerikleri

1. I

Iki Monitör Arasında Kaldım Aoc Q27g42xne Vs LG Ultragear 27g610a-B

Anladım, teşekkür ediyorum.
  2. I

[H3 id='THUNDEROBOT+ZQ27F260L']THUNDEROBOT ZQ27F260L [/H3] @arda505 @Tayfunns hocam bu monitör hakkında ne diyorsunuz ben inceleme bulamadım pek
  3. I

Bahsettiğim LG nasıl hocam? IPS olarak?
  4. I

Monitörler Arasından Hangisini Önerirsiniz Acil Yardım Rica Ediyorum

ben de almayı düşünüyorum da lg27g610a arasında kaldım
  5. I

Takıntılı birisiyim o yüzden sormak istedim monitörü dibime alan birisi değilim ondan dolayı black smearing durumu valarda baya fazla varmış ama bunda azaltmışlar yani gözle görünür bir şekilde hissedilir mi oyunda olsun film izlerken olsun veya siyah bir sayfada yazı kaydırırken olsun...
  6. I

@Tayfunns @arda505 siz arkadaşlar sanırım biliyorsunuz forumlarda çok isminizi gördüm rica etsem müsaitseniz değerli vaktinizden biraz ayırıp beni aydınlatır mısınız?
  7. I

LG UltraGear 24GQ50F-B 24" 2999 TL

Va panel alınmaz gözüne saygın yoksa al tabi
  8. I

değişim yapmaya değer mi?

merhabalar bende oem rtx 2060 super ekran kartı var yükseltmek istiyorum bir tane 3 fanlı msi rtx 3070 buldum adam benim kartımın üzerine 3000 tl istedi takası kabul etti bende mining falan hiçbir şey yok adam da yapmadığını söylüyor ve Furmark sonucunu atacakmış değer mi yoksa 40 serisi rtx e...
  9. I

RTX 4060 ve ryzen 5 5600lü sistem açıklamaya bakın alınır mı?

soru cevap kısmında yazmışlar parçalar o kadar da kötü değil ssdsi iyi psu iyi anakart giriş seviyesi üzmez ekran kartı inno3d bir tık garibime gitti ama kötü değil gibi duruyor soğutma bloğu büyük ve çift fanlı asus msi kadar kaliteli olur mu bilmem ama intel işlemcili işletim sistemi almak...
  10. I

Çözüldü✓ Dying Light 2 donma kasma sorunu

vallaha hocam sahibindende 2. el ekran kartçılar 10 dakika bırakmaya korkuyorlar kart yanar diye 1 gün ne ilk defa duyuyorum
  11. I

🔥İndirim Rampage OCTAGON C50 Beyaz 120mm ARGB Cpu Soğutucu kargo dahil 650TL

kalite farkıda var yarın bende senin gibi düşünyordum hem satarken yüzümüz oluyor hem de uzun ömürlü oluyor alacaksan 1 defa alacaksın zaten
  12. I

🔥İndirim Rampage OCTAGON C50 Beyaz 120mm ARGB Cpu Soğutucu kargo dahil 650TL

Vallaha hocam bende düşündüğüm dedim alsam mı falan 2 fanli olsun tek fanlı aldım dediğim gibi maşallah şu an pek ısınmıyor en yüksek 60 gördüm o da kule tipinin fanı o kadar yüksek hızda dönmüyordu bir de mx6 sürmüştüm tavsiye ederim
Geri