ikotti isimli üyenin son içerikleri

1. I

Elimdeki Kasa ve İkinci El Parçalar ile Orta Karar Sistem Toplama İçin Yardım

Merhabalar uzun ve F/P olarak en mantıklı ne yapabileceğimi düşündüğümde karar veremediğim bir durumdayım. Hemen konuya gireyim Elimde eskiden topladığım bir sistem zaten var ama artık eski kaldı yenilemek istiyorum. Kuzen de pc yeniledi ondaki kasa da boş duruyor ben alsam mı bilemedim en iyi...
  2. I

❌İndirim Bitti! Lg 27" Ultragear 27g810a-B 1ms 180hz 4k - 360hz Fhd Dual Mode Ips - 15.999 Tl

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27g610a-b-27-1-ms-2k-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1389935568.html Lg demişken 2k versiyonu da dip fiyattaydı 4k bana fazla diyen olursa
  3. I

🔥İndirim 💥 10.479 Tl - Ktc H27e6 27" 2k Qhd 320hz Monitör 💥

Aoc Q27G42XNE 27" 180Hz 0,5ms Freesync 2k HDR10 Fast Va Gysnc Oyuncu Monitörü https://app.hb.biz/XEJf7DxPV5z9 Lg Ultragear™ G6 27" 27G610A-B 200Hz 1ms(gtg) Qhd IPS Pivot Srgb 99% Vesa Displayhdr 400 Gaming Monitör https://app.hb.biz/ZtjsH74SHhky Hz baya iyimiş de bu monitör işi ne karışık...
  4. I

10.000 Tl ve Altı 2k Monitör Tavsiyesi

yukarı
  5. I

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17 256 Gb 74.999 Tl

Saçmalık ya baz modelle fark olsun hadi diyelim de 10k nedir 😅 Neyse hızlıdan çıkarmaya çalışacağız elimizden ikinci el satıp veya telefonculara da bi sorarım. indirim bitmeden 1 tane çözebilirsem çözeceğim
  6. I

10.000 Tl ve Altı 2k Monitör Tavsiyesi

Elde msi 1080p va panel 140hz curved monitörüm vardı kırıldı yaklaşık 7 senedir kullanıyordum. Yeni monitör bakarken bütçeye uygun 2k modellerinde olduğunu görünce çok aşırı bir beklenti olmaması şartıyla 2 model arasında kararsız kaldım. Aoc Q27G42XNE 27" 180Hz 0,5ms Freesync 2k HDR10 Fast Va...
  7. I

İşte bende destekler dahil 20.750 çıkıyor ve aynı cihaz olup 256gb olmasına rağmen 😅 Sizin pil 85 üstü mü acaba diyeceğim ama o da 10k farkettirmemeli. Çok garip. Yarın mediamarkt mağazasına gidip bir soracağım. Size gelen teklif bana gelse 1dk düşünmem imkan varsa değerlendirin derim
  8. I

Hanıma alayım dedim iPhone 13 - 256GB - Pil 85 altı - geri kalan çalışıyor işaretledim. 14.750 TL destek çıktı. Artı kampanya ile verdikleri var. 128 gb olup da totalde 30k alan arkadaş vardı. neye göre veriyorlar anlamadım. Çok düşük. Ya da düşürdüler mi bilemedim.
  9. I

Çözüldü✓ 2016 Macbook Pro SSD Değişimi Hakkında

Merhabalar, Macbook'un ssd'yi değiştireceğim. Termal Bant, ssd ve dönüştürücü adaptör alacağım. Termal Bant: Tuloka Termal İletken Yapışkan Bant 20mm | Amazon Dönüştürücü Adaptör: Efiks M2 Nvme M.2 Ngff SSD MACBOOK Pro | Hepsiburada M2 SSD: Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 | Amazon SSD Gen4 ama...
  10. I

İtemsatış gibi yerleden CapCut Pro yıllık lisanslar alınır mı?

https://www.canva.com/tr_tr/egitim/
  11. I

İtemsatış gibi yerleden CapCut Pro yıllık lisanslar alınır mı?

Canva'yı bazı öğretmenler sınıf oluşturup cüzzi rakamlara sınıfına dahil ediyor sizi ömür boyu. 3-4 sene önce 10 liraya aldığım canvayı hala kullanıyorum pro olarak :D Paylaştığınız site hakkında bilgim yok, canva için alternatif olarak dediğimi düşünebilirsiniz. Hatta öğretmen arkadaşınız varsa...
  12. I

Laptop ve Masaüstü PC'ye Çift Monitör Bağlamak

saolasın hocam bir bakayım
  13. I

Laptop ve Masaüstü PC'ye Çift Monitör Bağlamak

Dostlar herkese selamlar, kafamda bi setup düşüncesi var ama hiç yapmadığım için yardıma ihtiyacım oldu. Hızlıca anlatayım Amacım hem laptop'ı hem de kasayı çift monitöre bağlamak. Kasayı çalıştırınca da, laptop'ı çalıştırınca da çift monitör kullanabilmek. Aynı anda her ikisini de...
  14. I

Yardım Taksitli telefon nasıl alınır?(Faizsiz)

müşterisi olmadığın bankalardan müşterisi olup faizsiz kredi veya nakit avans çekip alabilirsin. Hangi kredi sitesinden bakabilirsin bankaların ne kadar verdiğine. Sonra da onları taksit taksit ödersin. Hem faizsiz olur, hem taksitli. Üyelik sonrası kredi veya nakit avans vermeme durumları...
  15. I

❌İndirim Bitti! GoodRam IRDM Pro 16GB(2x8) 4000 MHz 1044 TL

Ram'leri birlikte kullanmayacağım 8x8 olduğundan onları elden çıkarıp bunları takayım diye düşünmüştüm. 4000mhz desteklemesi konusunda bilgiyi edinip duruma göre alırım/almam artık. Çok teşekkürler
Geri