Canva'yı bazı öğretmenler sınıf oluşturup cüzzi rakamlara sınıfına dahil ediyor sizi ömür boyu. 3-4 sene önce 10 liraya aldığım canvayı hala kullanıyorum pro olarak :D Paylaştığınız site hakkında bilgim yok, canva için alternatif olarak dediğimi düşünebilirsiniz. Hatta öğretmen arkadaşınız varsa...
Dostlar herkese selamlar, kafamda bi setup düşüncesi var ama hiç yapmadığım için yardıma ihtiyacım oldu. Hızlıca anlatayım
Amacım hem laptop'ı hem de kasayı çift monitöre bağlamak. Kasayı çalıştırınca da, laptop'ı çalıştırınca da çift monitör kullanabilmek. Aynı anda her ikisini de...
müşterisi olmadığın bankalardan müşterisi olup faizsiz kredi veya nakit avans çekip alabilirsin. Hangi kredi sitesinden bakabilirsin bankaların ne kadar verdiğine. Sonra da onları taksit taksit ödersin. Hem faizsiz olur, hem taksitli.
Üyelik sonrası kredi veya nakit avans vermeme durumları...
Ram'leri birlikte kullanmayacağım 8x8 olduğundan onları elden çıkarıp bunları takayım diye düşünmüştüm. 4000mhz desteklemesi konusunda bilgiyi edinip duruma göre alırım/almam artık. Çok teşekkürler
kupon kodu bende hata verdi, kupon süreli miydi acaba? Bir de b450m h anakartımda tam performans kullanabilir miyim? şuan 16gb ddr4 panther marka var. seneler önce almıştım :) frekansı daha yüksek bu ramlerin ama anakartım 4000mhz destekliyor mu bilmiyorum
Selamlar,
Günlük işlerimi görsün HDD'den kurtulayım diye alacağım. 1TB kapasitede, kaliteli olduğu söylenilen bu ürünü buldum.
https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-1tb-p3-plus-serisi-3d-nvme-m-2-ssd-nand-okuma-3500mb-yazma-3000mb.html
Anakartım ile uyumlu mu acaba? Ekstra farklı fiyattan...
20.800'e amazondan almıştım 3 gün önce. İnanılmaz premium bi cihaz kullanması herhangi bir şey yapması çok keyifli. Bu fiyatlara kaçmaz. Ben bi heves alıp ihtiyacım fazlası olduğunu anlayıp iade ettim bugün 😅 Ama ihtiyacı olana gerçekten her türlü çözümü sunar hayran kaldım.