ilacr isimli üyenin son içerikleri

1. I

Redragon H848 ire pro alınır mı?

Redragon H848 alınır mı Redragon güzel marka bende klavyesi var kullanıyorum kaliteli bu kulaklık Rampage Crack H11 e benziyor eğer onun gibiyse almam. Max 2k bütçeyle başka önerileriniz var mıdır? Genellikle Redragon forumlarda sevilmiştir.
  2. I

Steam Deck Tarih mi olucak? Asus ROG Ally tanıtıldı!

Hayır bence adamlar win işlemci yapmış deck e bin basar
  3. I

Mouse bağlantı sorunu

Kullandığım kablolu mouse yeni aldım.Fareyi pc ye bağladığımdan 15 20 sn sonra ışıkları sönüyor ve çalışmıyor ama pc ye bağlı gözüküyor tak çıkar yaptığımda yine aynı sorun farklı fareler taktığımda böyle bir sorun olmuyor.
  4. I

Yardım nightsilver killjoy driver hiç bir yerde yok

Nightsilver killjoy mouse aldım ama driver hiç bir yerde yok yardım istiyorum Aynı üründen olan varsa driver dosya eklesin
  5. I

termal macun değişimi hangisini almalıyım

benzer ürün alınabilir sana kalmış o 4 gr masaüstünde 4 5 kere kullanırsın laptopta 7 8 kere kullanırsın
  6. I

termal macun değişimi hangisini almalıyım

https://ty.gl/lcqhkizctq Artic mx-4 8.5 termal iletkenliği var en yüksek ve şuan indirimde ben aldım çok memnunum 15 derece falan fark etti ama teknobiyotik satıcısından al. orjinal getiriyor
  7. I

N11 Üzerinden Aldığım Corsair Vengeance LPX Sahte Çıktı

Geçmiş olsun iade olmuş. Sevindim,bir şey satın alıcağım zaman N11'i elerim. Çünkü böyle sorunları olduğu için çok dikkatli araştırmak lazım böyle şeyler olmasa keşke.
  8. I

Nays VS Papara hangisi tercih edilmelidir ?

İstediğin ibana para gönderebiliyorsan paparadan iyidir.
  9. I

Tp-link VC220-G3U modemi sinyal sorunu

Tp-link VC220-G3U modemi kablosuz olarak bağlandığımda oyunlarda 5 dk da bir ping 1000'e çıkıyor. Sonra ping 9 a iniyor. Kablolu olarak bağladığımda böyle bir ping değişimi olmuyor. Kablosuz olarak bağladığım bu sorunu nasıl çözerim? Türk Telekom kullanıyorum modemle alakalı bir sorundur.
  10. I

🔥İndirim Redragon Cobra M711W 199 TL

bu fiyata 3360 olucağını sanmıyorum sitesinde karışıklık var baktığımda 3325 kullanıyor 100 ips
  11. I

❌İndirim Bitti! Reddragon M711 Cobra Beyaz Oyun Mouse 199,00 TL

bence kal aynı ips değerlerine sahip iki mouse ama nightsilver killjoy indirrime girmiş pmw 3327 kullanıyor nightsilver killjoy al derim
  12. I

🔥İndirim NIGHTSILVER Killjoy oyuncu faresi 199TL

geldi mi bende alıcam yeni gördüm 1679249432 hayır pmw 3325 kullanıyor 100 ips alınmaz bu fiyata
Geri