Redragon H848 alınır mı Redragon güzel marka bende klavyesi var kullanıyorum kaliteli bu kulaklık Rampage Crack H11 e benziyor eğer onun gibiyse almam. Max 2k bütçeyle başka önerileriniz var mıdır? Genellikle Redragon forumlarda sevilmiştir.
Kullandığım kablolu mouse yeni aldım.Fareyi pc ye bağladığımdan 15 20 sn sonra ışıkları sönüyor ve çalışmıyor ama pc ye bağlı gözüküyor tak çıkar yaptığımda yine aynı sorun farklı fareler taktığımda böyle bir sorun olmuyor.
https://ty.gl/lcqhkizctq Artic mx-4 8.5 termal iletkenliği var en yüksek ve şuan indirimde ben aldım çok memnunum 15 derece falan fark etti ama teknobiyotik satıcısından al. orjinal getiriyor
Geçmiş olsun iade olmuş. Sevindim,bir şey satın alıcağım zaman N11'i elerim. Çünkü böyle sorunları olduğu için çok dikkatli araştırmak lazım böyle şeyler olmasa keşke.
Tp-link VC220-G3U modemi kablosuz olarak bağlandığımda oyunlarda 5 dk da bir ping 1000'e çıkıyor. Sonra ping 9 a iniyor. Kablolu olarak bağladığımda böyle bir ping değişimi olmuyor. Kablosuz olarak bağladığım bu sorunu nasıl çözerim?
Türk Telekom kullanıyorum modemle alakalı bir sorundur.