ilhanP. isimli üyenin son içerikleri

1. I

R7 9800x3D sıcaklıkları normal mi ?

peki 7 adet kaliteli 120mm fan kullanırsam ort kaç derece sıcaklık düşer , anladığım kadarıyla kasa içinde gelen standart fanlar hava akışını tam yapamadığı için işlemci soğumuyor birde bana önerebilceğimiz fan var mı ?
  2. I

peki bu sıcaklıkları çıkması etkileyen şey akvaryum kasa mı olması yoksa akvaryum kasasının hava akışını tam yapamaması mı veya sıvı soğutmanın yetersiz mi olması ben çözemedim işlemciyi soğutamıyorum havada çok sıcak hepsi birleşince ortaya bu sıcaklıklar çıkıyor ve peki sıvı soğutmam işlemcimi...
  3. I

peki sıvı soğutmam işlemcimi soğutmaya yetir mi yoksa eksik mi kalıyor güç olarak? birde normal mesh kasaya geçsem sıcaklıklarımda ne kadar bi düşüş olur yoksa gereksiz masraf mı yapmış olurum
  4. I

peki bu sıcaklıkları çıkması etkileyen şey akvaryum kasa mı olması yoksa akvaryum kasasının hava akışını tam yapamaması mı veya sıvı soğutmanın yetersiz mi olması ben çözemedim işlemciyi soğutamıyorum havada çok sıcak hepsi birleşince ortaya bu sıcaklıklar çıkıyor
  5. I

merhaba sistemimi cs 2 oynamak için aldım sistemim şu şekilde ; R7 9800x3d , 4070 ti super , msı pro x670E gamıng plus wıfı 7800mhz(oc) ddr5 , msı mag corelıquıd M360 argb 360 mm işlemci sıvı soğutma , rampage ıcewave argb tempered glass siyah m akvaryum kasası 7x fan ile beraber geliyor . bu...
  6. I

Çözüldü✓ CS2 başlatınca ekran gelmiyor sorunu

Merhabalar, cs2 yi açtığımda ekran geliyor counter striker 2 yazısında kalıyor ama arkadan oyun içinde davet mesajları ve sesleri geliyor ama oyun ana menüsü hiç açılmıyor . dosyaları doğruladım, kasayı açıp temizledim, oyunu silip geri yükeldim, işlemcinin ve ekran kartının macunlarını...
  7. I

Çözüldü✓ CS2 başlatınca ekran gelmiyor sorunu

Merhabalar, cs2 yi açtığımda ekran geliyor counter striker 2 yazısında kalıyor ama arkadan oyun içinde davet mesajları ve sesleri geliyor ama oyun ana menüsü hiç açılmıyor . dosyaları doğruladım, kasayı açıp temizledim, oyunu silip geri yükeldim, işlemcinin ve ekran kartının macunlarını...
Geri