bense gönderdim benzer bir sorundan, profilimden açtığım konuya bakabilirsin. Bende de altta çizgiler çıkmaya başladı bende de VG27AQML1A modeli var. Dün gönderdim garantiye bakalım haberdar ederim.
Asusu aradım, RMA talebimi onayladı kargo bilgileri vs geldi kendim gidip UPS Kargoya teslim ettim. Görüştüğüm arkadaşa problemi anlattığımda panel sorunudur panelin değişimi yapılır yüksek ihtimalle dedi. Bakalım süreci anlatacağım bugün verdim kargoya.
bence de uğraşmayalım ben kutusunu hazırlayayım içine de notumu bırakayım, bunu yaşayan kullanıcılar genelde garantiden panel değişikliği ile sonuçlanmışlar, bu benim yapabileceğim bir şey değil zaten hahahah umarım benim de sorunum sıkıntısızca çözülür. garanti sürecini adım adım yazacağım...
1- Monitörü tek başına bağladım ve denedim, hala çizgiler çıkıyor.
2- Bozuk monitörü taktığım dp kablosu ile 2. monitörümü bağladım, 2. monitörde herhangi bir sıkıntı yok. Kablodan değil yani.
!!!!!! 3- Fabrika ayarlarına sıfırladım, 240hzde en başta yine çizgiler belirgin olarak açılıp...
powerlimit undervolting vs hiç bir ayar ellemedim, taktığım günden beri stok halde kullanıyorum tek yaptığım masaüstü hz değerini 240’a almak oldu. Akşam eve gittiğimde dediklerinizi deneyip tekrardan buradan bilgilendireceğim. Sonrasnda ise garanti sürecinde yaşadıklarımı da aktarırım buradan.
Yukarıdaki mesajı düzenledim hocam göremediysen diye tekrardan yazayım;
Not: Monitörün kendi panelinden(menüsünden) 260hz’e oc atınca çizgiler kayboluyor. Windows açılma ekranında vs görünüyor ama şifremi girip açtığım zaman kayboluyor 260HZ değerinde. Ekran kartımda problem olduğunu...
4070ti süper ekran kartım var donanımdan olduğunu düşünmüyorum her türlü şeyi denedim ki zaten çift monitörüm var diğer monitörümde bir sıkıntı yok, DP ile kullanıyordum, söküp hdmi ile taktım aynı problem devam ediyor, 2. monitörümde hdmi ile takılı ama onda bir sıkıntı yok.
Not: Monitörün...
Arkadaşlar selam, başlıkta da göründüğü gibi Asus Tuf VG27AQML1A model 2k 240 hz monitör kullanıyorum. Alalı 1 sene 2 ay civarı bir zaman geçti. Uzun süreli kullanımda hiç bir sorun yaşamıyordum. Ta ki dün birden bire tuhaf şeyler olana kadar. İşten geldim, valoranta girdim. Birden ufak bir renk...
Arkadaşlar selam. 7800x3d işlemci ve 360mm sıvı soğutmam var. Bilgisayarı alalı 1 seneyi geçti 1 sene 1 ay civarı bir şey oluyor. Temizliğini yaparım ama hiç termal macun yenilemedim. Herhangi bir ısınma problemi gözlemleyemedim fakat sanki eskisine nazaran oyunlarda biraz daha düşük fps...
Speed olan padlerin yüzeyi pürüzsüz ve çok kaygan olur, düşük sens için gayet iyi olur. Arkadaşların attığı Wraith ürünler çok kaliteli. Hybrid ise biraz daha pürüzlü bir yapı( hissedilen bir pürüz değil biraz daha sert) hem hızlı kaydırdığın hem de rahatça durdurabilecek bi şekilde kontrol...
North Bayou F160 ve Fifine Bm88 takacağım yani uyumlu olur diyorsunuz, kız arkadaşıma xDrive Rüzgar kurmuştum gayet beğendim. onu da alabilirim konu biraz içime sinmezse