canımsın gözüne hoş gelmeyen şeyler olur ya onlar ya cok bilmişlik değil sonuçta her yaştan yorum gele biliyor herkesin fikri farklı
1739625328
en kısa sürede bi düzen oturtucam doldurucam cok boş duruyor farkındayım
4 farklı monitör arasında kaldım yardım lütfen
DELL
AOC
ODYSSEY G4
asus 310hz
Youtubede VALORANT içerikleri üretiyorum yayınlar açıyorum yayın esnasında 200 320 arasında gidip geliyorum güzel bi monitör arıyorum
RENKLERLERİ sağlam en mantıklısı hangisi sence? farklı önerilerede açığım
bana önerilen 2 monitör var seninde önerin varsa iyi olur
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html...
Ben youtubede valorant içerikleri üretiyorum bu nebzede iyi vuruşlar güzel bi aime sahip olmak lazım
güzel aim güzel monitör demek birisi 1080p diyor birisi 2k diyor
ortalama 10.000TL bandında alına bilecek güzel bi monitör önerirmisin
hiç bilgim yok yayın esnasında
200 300 arası gidip...
shortslarda 150 bin izlenmelere kadar cıktım cok şükür uzun videolarda 80 bin başarılı videolar var tabii ki ama cok fazla amatörlük var ciddiyet ve cocuksuluk arasındaki bağlantıyı kuramıyorum davranma şeklimi bulamıyorum aslında cocuksu karekter olduğum icin sadece eğleniyorum diye bilirim büyük...
kick ve twich de yayın actığımda keşfeti cok zor oldu olmadı diye bilirim hiç görmedim 6 aydır yayınlarla uğraşıyorum ve hemen hemen hergün yayındayım hep kendim kitle kastım oyun icersinden
1739624545
dikkat edicem onlarada başlık kapak aklımda teşekkür ederim :)
eğlenceli bişeyler deniyorum cok teşekkür ederim eleştirin icin dikkat edicem vallaha cok iyi geldik :)
1739623907
gameplay cekmeyi bıraktım diyebilirim taktik icinde zorlanıyorum ya o kadar iyi değilim immo 1 e kadar cıka bildim fakat anlatarak oynamak sıradışı ve zor ama denicem teşekkür...