ilkaybaba7 isimli üyenin son içerikleri

1. ilkaybaba7

🔥İndirim ViewSonic VX2479A-HD-PRO 240 Hz 5.999 TL

daha mantıklı alınabilecek ne var mesela 240 hz olarak valorant immortal oyuncusuyum fps oyunları icin istiyorum
  2. ilkaybaba7

Youtube kanalım icin eleştiri istiyorum

canımsın gözüne hoş gelmeyen şeyler olur ya onlar ya cok bilmişlik değil sonuçta her yaştan yorum gele biliyor herkesin fikri farklı 1739625328 en kısa sürede bi düzen oturtucam doldurucam cok boş duruyor farkındayım
  3. ilkaybaba7

240 VS 310 HZ Hangisi?

4 farklı monitör arasında kaldım yardım lütfen DELL AOC ODYSSEY G4 asus 310hz Youtubede VALORANT içerikleri üretiyorum yayınlar açıyorum yayın esnasında 200 320 arasında gidip geliyorum güzel bi monitör arıyorum RENKLERLERİ sağlam en mantıklısı hangisi sence? farklı önerilerede açığım
  4. ilkaybaba7

Valorant İçin En İyi Monitör Önerileri

bana önerilen 2 monitör var seninde önerin varsa iyi olur https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html...
  5. ilkaybaba7

Dell Alienware AW2523HF 24.5 inç 360 Hz 0.5ms Full HD BUNA NE DİYOSUN AMA 300 KÜSÜR FPS YAYINDAYKEN ALAMIYORUM
  6. ilkaybaba7

ryzen 5 5600x 3060ti 32 gb ram var 16x16 3200 ama işte cok kararsızım ne alcağımdan uyarmı sence?
  7. ilkaybaba7

hangisi o 2k daha mı iyi valorant ve fps oyunlarında
  8. ilkaybaba7

aralarındaki fark ney acaba birisi 6 bin ken birisi 10000 oluyor panellerde renk farklıklıkları hz ms farklılıkları cok kafam karışık :D
  9. ilkaybaba7

24 olsa daha iyi olur
  10. ilkaybaba7

Ben youtubede valorant içerikleri üretiyorum bu nebzede iyi vuruşlar güzel bi aime sahip olmak lazım güzel aim güzel monitör demek birisi 1080p diyor birisi 2k diyor ortalama 10.000TL bandında alına bilecek güzel bi monitör önerirmisin hiç bilgim yok yayın esnasında 200 300 arası gidip...
  11. ilkaybaba7

shortslarda 150 bin izlenmelere kadar cıktım cok şükür uzun videolarda 80 bin başarılı videolar var tabii ki ama cok fazla amatörlük var ciddiyet ve cocuksuluk arasındaki bağlantıyı kuramıyorum davranma şeklimi bulamıyorum aslında cocuksu karekter olduğum icin sadece eğleniyorum diye bilirim büyük...
  12. ilkaybaba7

kick ve twich de yayın actığımda keşfeti cok zor oldu olmadı diye bilirim hiç görmedim 6 aydır yayınlarla uğraşıyorum ve hemen hemen hergün yayındayım hep kendim kitle kastım oyun icersinden 1739624545 dikkat edicem onlarada başlık kapak aklımda teşekkür ederim :)
  13. ilkaybaba7

bakıp deneyimleyicem amatör youtuber olmak böyle bişey :) gelişicez düzelticez cok hatam var vur yüzüme eleştir beni söv banaa :LOL::LOL:
  14. ilkaybaba7

eğlenceli bişeyler deniyorum cok teşekkür ederim eleştirin icin dikkat edicem vallaha cok iyi geldik :) 1739623907 gameplay cekmeyi bıraktım diyebilirim taktik icinde zorlanıyorum ya o kadar iyi değilim immo 1 e kadar cıka bildim fakat anlatarak oynamak sıradışı ve zor ama denicem teşekkür...
  15. ilkaybaba7

insanlar deli seviyor bakma :D 1739623793 teşekkür ederim dikkat edicem cansın
Geri