İlkemkdr isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Photoshop İçin En Uygun Monitör Hangisi Olur?

teşekkür ederim hocam
  2. İ

açıkçası sorun yaşamayacağım kafamın rahat olacağı bir monitör tercihim uzun yıllar rahatça işimi görsün istiyorum
  3. İ

incelemesi yok derken ne demek istediniz anlayamadım maalesef 🙂 1783899819 ktcyi daha önce hiç duymadım yarı yolda bırakırmış gibi bir his oldu içimde
  4. İ

Sonraki sezon için bir fotoğraf stüdyosu kurmayı planlıyoruz. İlk bir iki sezon tamamen düğün çekimi üzerinden ilerleyeceğiz bu yüzden renkler konusunda gerçekten iyi bir monitöre ihtiyacım olacak. Şuan için photoshop uygulamasında çekilen fotoğrafları en uygun şekilde görebilmek için bir...
  5. İ

Havit Gamenote Gk63 Pro Alınır mı

rica ederim hocam
  6. İ

Cs2 Termınal Ne Oluyor ?

evet hocam mantıksız suanda
  7. İ

amazonun iade edilen ürünlerini elden çıkarmak için hafif defolu veya tamamen sorunsuz diyebileceğimiz ürünleri kendi sitesi üzerinden sattığı yer hocam amazon depo
  8. İ

Cs2 Termınal Ne Oluyor ?

hocam sizden o eldiveni alabilmeniz için önerdiği tutarı steame yatırıp satın almanızı istiyor. Steam üzerinde belki alıp satarsanız size para kalabilir ama üçüncü bir partide eldiveni satmaya kalkarsanız zarar edersiniz maalesef
  9. İ

amazon depoda bazen çok kelepir fiyata mic düşüyor hocam kontrol ederseniz 2000tlye sizi mutlu edecek bir mic bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum
  10. İ

Torrentten Oyun İndirme Detayları

evet twitterda da o şekilde duymuştum sanırım hypervisor bilgisayarı tehlikeye açık hale getiriyormus 1781355366 Birisi Hypervisor'u duvarın kenarından geçmek voices38i ise duvarı kırıp geçmek olarak söylemişti o şekilde düşünebiliriz o zaman
  11. İ

yakın zamanda çok sık indirim yemiş acele değilse bekleyebilirsin sanki hocam
  12. İ

aralarındaki fark ne tam olarak
  13. İ

Geçen gün forumda gördüğüm 007 First Light kırılmış konusu dikkatimi çekmişti aslında. Ben daha önce kırıldığını görmüştüm fakat Hypervision olarak kırılmıştı sanırım. X'te de önüme voice38 adlı bir kişinin kırdığını gördüm insanlar da çok mutluydu bunların arasındaki farklar ne. Sanırım Hyper...
  14. İ

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

ben de 6 taksit sayesinde alabildim yoksa yaz sonrasına kalacaktı ben de zamlanmasından korktum açıkçası parçaların yaz zamanı düşer mi yükselir mi bilemedim
  15. İ

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

5070ti değil hocam düz 5070 olan sistemi aldım orada ti gibi görünmüş size sanırım
Geri