İlker Baki isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Beyaz Kablolu/Kablosuz Farketmez Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Önerilerin için teşekkürler hocan fakat şu modeli almayı düşünüyorum insanların deneyimlerini öğrenmek için yorumlara baktım herkes sesinin çok yükseklere çıkabildiğini ve oyunda en hassas sesi bile verip ses kasmaya dehşet yararı olduğunu söylüyorlar sanırım bu ürünü alacağım
  2. İ

Beyaz Kablolu/Kablosuz Farketmez Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Beyaz renkte max 1500 tl lik kulaklık lazım önerilerinizi bekliyorum
  3. İ

Çözüldü✓ RX 7600 Sizce Alınır mı

Aynen hocam yine sizin gibi gigabyte vs kaliteli üreticilerin ürünlerini kullandığı için sorun yaşamadığını belirtenler de vardı fakat işimi garantiye almak istediğimden sorayım dedim
  4. İ

1784402177 O sistem satılmış zaten hocam bu sabah aradığımda öğrendim ben de biraz daha araştırdım msi ventus 2x geforce rtx 3060 12 gb lı bir sistem buldum fakat bu kez önden satıcıyla konuşup anlaştım satılmasın diye haftaya en geç çarşamba günü alacağım inşallah
  5. İ

Öncelikle merhabalar. 2. El bir sistem alacağım ve sistemde rx 7600 8 gb ekran kartı bulunuyor. Farklı forumlarda araştırdım ve insanların wattman hatası aldıklarını ve oyun vs oynarken aniden siyah ekran geldiğini, 15 20 saniye sonra ekran geri geldiğinde ise çoktan masaüstüne atmış olduğunu...
Geri