İlker Kılıçkıran isimli üyenin son içerikleri

1. İlker Kılıçkıran

75.000 TL bandında 9070xt sistem

75k'ya çıkabilirim , o fiyata varmı bir öneriniz . Diğerlerine de baktım oldukça güzel sistemler ama ya ramler tek kanal yada kasa markaları vs pek güven vermiyor .
  2. İlker Kılıçkıran

75.000 TL bandında 9070xt sistem

60.000-65.000 TL bandında 9070xt ekran kartı olan bir sistem toplamak istiyorum, işlemci olarak amd tercihimdir. Piyasa takla attığı için kafalar karışık. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. İlker Kılıçkıran

Yardım Forza Horizon 5 Fps aşırı düşük

Bunu mu istiyorsun ?
  4. İlker Kılıçkıran

Şuan en yüksek ayarlarda 60 70 fps alıyorum sanırım düzeldi , Razer uygulaması işe yaramış olabilir . Teşekkür ederim yardımın için <3
  5. İlker Kılıçkıran

forza horizon 5 düşük fps

V-sync Freesync açıksa kapat . ve kenar yumuşatma fxaa gibi bir ayar açıksa kapatmanı öneririm.
  6. İlker Kılıçkıran

1080p de oynuyorum , ram yiyen bir şey çalıştırmıyorum ama eskiden yayın bile açsam max ayarlarda en düşük 55 fps görüyordum . Ram eskidende bu kadar kullanıyordu ama fps sorunu yaşamıyodum . AMD'nin son sürümleri ile alakalı bir durum olabilir mi ?
  7. İlker Kılıçkıran

Sıcaklıklar normal gözüküyor . AMD driver harici bir driver güncellemesi ile alakalı olabilirmi . D,üer driverlar hakkında pek bir bilgim yok.
  8. İlker Kılıçkıran

Son zamanlarda FH5 oynarken fps'imin aşırı düştüğünü fark ettim normalde en yüksek ayarlarda 60 70 fps alırken şuanda hızlı sürdüğümde 20 fpslerigörüyorum . Ekran kartı driverim güncel . Sebebini bulamadım internette çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
Geri