İLKER ÖZDİYAR isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Win 10 USB Çok Geç Algılıyor

Sorun çözülmemiş, bir süre sonra yine aynı. Bir şeyi değiştiriyor galiba kayıt aldıktan sonra anlamadım.
  2. İ

Sorunu çözdüm şimdilik. Device manager (aygıt yöneticisi) dan universal serial bus controllers (Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri) altındaki tüm aygıtları kaldırdım ve yeniden başlattım, laptop olduğu için fare ve klavye kontrolünü kaybetmedim. Yeniden başladıktan sonra device manager ı...
  3. İ

iTunes yok, android ciyim :), firefox herkeste var, çok araştırdım. Benden başka birinde olduğuna rastlamadım. İngilizce araştırdım biraz ama pek sağlıklı değildi. Onda da bulamadım. Bir de öyle başlangıçta her şey açılmıyor. Başlangıçtaki programları kısıtladım gereksizler çalışmıyor.
  4. İ

Olmadı, chipset i tekrar kurdum aynı.
  5. İ

Deneyeyim
  6. İ

Bunlardan bahsediyoruz değil mi? Ben bunları şimdi kaldırsam bir problem çıkar mı? Pc kapanır mı acaba?
  7. İ

@Abdullah Hacıgül Aga bayadır kimse cevap vermemiş, belki fikrin olur yardımcı olur musun?
  8. İ

Bu sorun bende bayadır mevcut. Yeni bir SSD aldım ve yeni kurdum bilgisayarı. İlk başlarda USB yi taktığımda çok hızlı algılıyordu. Dedim galiba ssd dendi. Ama ondan değilmiş. Win10 kullanıyorum ve en güncel şekilde tutuyorum. Tüm programları kurduktan sonra yine olmaya başladı. Bilgisayarım MSI...
Geri