ilkin- isimli üyenin son içerikleri

1. I

Steam offline hesap nasıl kullanılır?

Dostum merhaba bu dediğin offline hesapların olduğu yere nasıl gire bilirim banada söylermisin?
  2. I

Epic games indirimleri

Arkadaşlar merhaba, bir liste hazırladım bunu epic gamesden almak istiyorum. Aslında bakarsan evet çokta güzel bi indirim oluyor ama ben bu epiğin sıklıkla launcherinin bozulması gibi meselelerden dolayı oyunların elimde kalmasından korkuyorum. Şimdi sizden tavsiye istiyorum, deneyimleri...
  3. I

PS5 Nereden ala bilirim?

Arkadaşlar ps5 almak istiyorum. Trendyolda bakıyorum eurasia garantili yazıyor, yorumlarda çoğu kişi memnun kalmış. Teknosa ve vatan gibi yerlerde 25k satılıyor. Sizce güvenilirmidir...
  4. I

Ups problem çıkartırmı?

Buarada ekran kartında kırmızı ışık yandığını görmüştüm ve belirli bir güç alamadığını düşündüm. Kasayı söktüğümde ekran kartının güç kablosu hafif yukarı çıkmıştı bence oda olabilir üstünden hafif basınca tam oturdu yerine
  5. I

Ups problem çıkartırmı?

Arkadaşlar geçen ay 1500Va ups aldım Buda 900w ediyor, benim kasada 550w monitörle beraber 600 oluyor. Önce her şey normaldi ama sonra ekran kendiliğinden kapanmaya başlıyordu, rest atınca düzeliyordu. PC açıldığında amd adrenalin hata veriyordu. Neyse ben tüm driverleri sildim tekrar kurdum...
  6. I

Çözüldü✓ Cpu fanı dönüyor ekran kartı fanı dönmüyor, ekran gelmiyor

Çöze bildinmi? 1699129963 Dostum bende de bu hata var klavye ve mouse ışıkları gelmiyor, ekrana görüntü gelmiyor nedir bu
  7. I

Asus Dual Rx 6700 XT Ekran kartı belli bir süre sonra kapanıyor.

Bende sorunun ne olduğunu nasıl öğrenirim? Sorunu çözdükten sonra düzeldimi peki?
  8. I

EKRAN KAPANIYOR AMA PC ÇALIŞIYOR

Bunu biyerdenmi indircem?
  9. I

EKRAN KAPANIYOR AMA PC ÇALIŞIYOR

Arkadaşlar merhaba, 3-4 kere bu durum olmaya başladı, oyundayken değilde oyundan çıktıktan sonra yada boştayken falan aniden monitör kapandı. Açtığım zaman ekran çözünürlüğü 64 hz olarak ayarlanıyor ve amd adrenalin hata vermeye başlıyor. Tekrardan driverleri kuruyorum sonra 2 gün sonra yine...
  10. I

Oyun oynarken ekran kapanıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor.

Merhaba bu sorun bende de olmaya başladı, monitör gidiyor kasa çalışıyor, klavye ve farenin ışığı yanıyor anlamadım ne yapmam gerekiyor.
  11. I

Asus Dual Rx 6700 XT Ekran kartı belli bir süre sonra kapanıyor.

Merhaba bu problemi çöze bildinizmi?
  12. I

RE4 REMAKE SAVE DOSYASI

Arkadaşlar merhaba RE4 Remakede 7. bölüme kadar ilerlemiştim ama şimdi tekrardan girdiğimde oyunu kaydetdiğim slotlar boş gözüküyor internetden bulup attığım save dosyalarıda yüklenmiyor. Oyun orjinal değil bunun çözümünü bilen varmı baştan başlamak istemiyorum tekrardan. Dediğim gibi doğru...
  13. I

Pwm paylaşım destekli ne demek

Yok sadece 2 adet aldım ama işte kasanın kendi fanları bağlıysa oraya hangi çoklayıcıyı alıyim? 1695039857 Buarada diğer arkadaş psuya da oluyor demi oraya bağlasam olmazmı?
  14. I

Psuya nasıl oluyor? Sağlıklımı ve bide sarı siyah ve kırmızı kablolardan ibaret beyaz başlıklı kablo var orayamı bağlnıyor?
  15. I

Bu yer bende doludur heralde ne almam gerekiyor bunun için? Çok yoruyorum ama kusura bakmayın acemiliğimden dolayı
Geri