Genel olarak yarı yarıya oyun ve video düzenliyorum.Ips olması biraz daha işime yaricaktır. Ve monitörü görerek almak istiyorum.Bu monitör alınır mı. Kronik bir sorunu var mı ?
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aq1a-1ms-mprt-170hz-2k-ips-freesync-g-sync-uyumlu-gaming-monitor.html
Bende almayı düşünüyorum işlemci 5600,ram 2x16 kingstone veya corsair karar veremedim ne dersiniz.Psu da 750 yapıcam da deepcool kasa tam mesh değil psu da güvenemiyorum 1 haftadır kararsızım.
evet onu da düsündüm ama bu sistemi almayı düşünüyorum ve 16ram seçeneği yok. ayrıca 32 den 64 e çıkacağım zaman bu sistemi de upgrade etmem gerekicek. Ben sadece amd de dual channel felan o konuyu bilmiyorum 4x ram de herhangi bir performan dusu felan yasanıyor mu onu öğrenmek istedim.
Armadaşlar bu hazır sistemi almak istiyorum yalnız pc yi iş için de kullanacağım ve en az 32 GB Ram e ihtiyacım var. Özelleştirmede 16 gb ram yok 4x8 GB Ram bu anakartda destekleme sorunu vs olur mu 4x8 GB Ram takmak mantıklımı ?
hocam eyw bir iki sistem daha sordum forumda veya gruplarda hep bi etmez muhabbeti var ama sistem şuan 4 aylık ve ölü fiyatından hesap yapsak 25 i buluyor ben anlanadm valla
İşlemci Ryzen 5 5600X (am4 kralı)
Ramler 32gb 4x8 4133mhz XPG SOĞUTUCULU RGBLİ
Anakart AM4 ASUS ROG STRİX EN KAFA AURASYNC DESTEKLİ ATX(büyük)
Sıvı Soğutucu GAMEBOOSTER RGB 360mm
Sıvı soğutucu fanları kasadaki tüm fanlar ile tek kontrolcü çalışması için sökülüp toplamda kasaya 9x XİGMATEK RGB...