hocam truckers mp oynarken calais yada duis burgda pc zorlandığında 3 monitörde gidiyor 2 saniye sonra geliyor ve masaüstündeki uygulamar gözükmüyor oyunu kapatıyor neden olabilir
ssd yazma hızını bilmiyorum ama hızlı yazabiliyor çünkü googleden indirdiğimde 60 filan rahat indiriyorum yani 600 e takabül ediyor bi steamde bu sorun var modem turktelekomun fiber modemi ethernet ile çekiyorum interneti paket 1000 mbps 100 mps upload
1767889945
epicte 300 veriyor max oda düşüyor
hocam internet 1000 steamde oyun indirme açınca ilk bi kaç saniye 500 mbs yazıyor sonra 100 50 lere düşüyor hdd ssd kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bilen var mı
hocam yeni çıkan my winter carda günlerce bekliyorum ancak ilan panosuna taxici ilanı düşmüyor save alarak gün geçiriyorum ama yok günler geçiyor ilan panoya asılmıyor asmıyorlar sebebi nedir
ryzen 5 3600
rx 9060xt 16gb
16 ram
b450mk anakart
hocam dyng light the beastte ÇOOk fazla drop yiyorum oynanmıyacak derecede pc ara sıra anormalleşiyor maouse ağır çekimde droplanıyor performansa alınca amd soft dan oyunlar kasıyor kaliteye alınca düzeliyor ancak pc de anormalik var