Illidan isimli üyenin son içerikleri

1. I

🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

Sığsa bile önce kasayı değiştir, böyle kıytırık bir kasaya bu kadar pahalı bir sıvı soğutma takmak akıl işi değil.
  2. I

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Severiz beleşi :kekw: Garantide 56 TL de bonus varmış, 4 TL ye geldi :kekw::kekw::kekw:
  3. I

Sıkıntı yok reis parayı çekti sonuçta en kötü tüketici hakem heyeti, aihm falan şansımızı deneriz
  4. I

Valla benim de aynı şekilde, muhtemelen almış olsak bile siparişlerimde gözükmeyecektir malum site pert. Artık bu saatten sonra uğraşmaya değmez, yatıyorum ben :D
  5. I

Bende geldi ödemeyi de yaptım bankada gözüküyor 60 TL fakat site çöktü :D
  6. I

Tamam sıçtık 2 saatlik kitleniş sonucu hüsran hayırlı olsun.
  7. I

7800x3d kaçıranlar üzülmesin 13.992₺

Daha önce de yazmıştım. Bu indirimler firmaların babasının hayrına yaptığı indirimler değil, 9850x3D den sonra bazı işlemciler 50 dolar indirim yedi 7800x3D de o işlemcilerden biri. Heyecan yapmayın yani seve seve düşürecekler. Daha bugün 11.5 a 2.elde 7800x3D gördüm alacaktım sonradan vazgeçtim.
  8. I

🔥İndirim NZXT H6 Flow RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 5900TL

Abartı değil dostum, ortalama 1K daha ucuz ve 2 ekstra fan ile geliyor. Ayrıca incelemelere bakarsan nzxt fanlarının daha sesli olduğunu da görürsün.
  9. I

🔥İndirim NZXT H6 Flow RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 5900TL

Flow olanı al 5 fan ile geliyor ve nzxt den daha iyi kasa bu emin olabilirsin.
  10. I

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow(siyah) 5198+kargo

Özellikle GPU soğutma performansı muazzam bir kasa. Millet gidip daha serin çalışsın diye +10-15K verip tuf, gaming x gibi modeller alıyor alın size o tuf, gaming x gibi modellerin yarattığı soğutma performans farkını tek başına yaratacak kasa. Abartmıyorum çoğu kasadan en az 5-6 derece...
  11. I

❌İndirim Bitti! Asus TUF B850 Plus Wifi 11.999 TL 6 Taksit !!

Tam olarak söylediğin watt değerlerinde çalışıyorlar. Hatta fazla bile söylemişim, 13 oyun ortalaması buyur.
  12. I

❌İndirim Bitti! Asus TUF B850 Plus Wifi 11.999 TL 6 Taksit !!

Yahu ne gerek var bir anakarta 12K vermeye, parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Zaten oyuncuların %99 u 9700X, 7800x3D, 9800x3D gibi işlemciler kullanıyor ben 9950X kullanılan oyuncu sistemi görmedim daha. Buna bu parayı verene kadar indirimleri takip edip 6-6.5 a orta seviye bir B650...
  13. I

❌İndirim Bitti! Tudors Unisex Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Yumuşak Dokulu Siyah Tişört 192TL

50 TL hepsipay bakiyesi varmış 142 TL ye geldi, bedava.
  14. I

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Türkiye'deki hiç bir youtuber da ramlere indirim yaptıracak kadar nüfuz yok dostum onu boşuna beklemeyin.
Geri