ILowDamage isimli üyenin son içerikleri

1. ILowDamage

Yardım EA FC 26 KOL GÖRMÜYOR

daha fazla kurcladıktan asonra şuan r1 tuşuyla online girip kolu kullanabiliyorum ama oyun için hiçni tuş çalışmıyo
  2. ILowDamage

kolu tanımıyor ds4windowsdada denedim ordada hem kol gözükmüyor hemde virtual controller yüzünden fifadan atıyor 1765985700 herhangi bi şekilde fifa26 oynayamıyorum
  3. ILowDamage

hangi konuda sorun yaşadımı daha anlamadım
  4. ILowDamage

kullanmakta sorun yaşıyorum yardımcı olabilirmisin
  5. ILowDamage

elimde bu iki kol var epicten aldık ikisinide tanımıyor 1765910909 1765911004 bir kablosuz ps4 birde kablolu foto göderilmedi
  6. ILowDamage

Kaymayan bir basketbol ayakkabısı arıyorum(duşmekten zor kurtuluyorum)

öncelikle herkese iyi forumlar, basketbol oynarken kaymak istemiyorum birine bire birde giderken yarım metre oncesinde durmam gerekiyor buda haliyle sinir bozucu oldu , ilk defa basketbol icin ayakkabı olıyorum uygun fiyatlı f/p bir urun aklınızda bir fikir varsa duymak isterim genel olarak...
  7. ILowDamage

Lisede hayatta çok yalnızım

Sana kendi yaptıklarımı soyliyim karsıdakini güldürmek samimiyeti yetenek ve kesin kırmızı cizgiler sana olan saygıyı arttıtır en temelde bu detay varsa sorarsan crvaplarım
  8. ILowDamage

Bluetooth 5.0 vs 5.3

evet desteği var dark markasımı almalıyım yoksa tp-linkmi
  9. ILowDamage

Bluetooth 5.0 vs 5.3

öncelikle iyi forumlar iyi akşamlar herkese pc için bir bloothoot adaptör arıyorum 5.0 yeterlimi yoksa 5.3 için fazladan para vermeye değer mi marka olarak ta fark ediyor fiyatlar tp-link yerine dark almalı mıyım cevaplarınız için şimdiden herkese teşekkürler
  10. ILowDamage

Görseldeki sweatin ismi tam ne olarak geçiyor????

eyw sağolasın polo yak olarak geçiyormuş
  11. ILowDamage

Görseldeki sweatin ismi tam ne olarak geçiyor????

öncelikle iyi forumlar alttaki sweat gibi bir sweat nerden bulabilirim ve ismi tam ne olarak geçiyor deneyerek alabilirsem daha güzel olur şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.,
  12. ILowDamage

Minecraft Mod Paketi Onerisi

konudan bi tık bağımsız olucak ama heroic productions denen elemanın mc bedrock için yaptığı modlara bi bak bence
  13. ILowDamage

Monitör standı tavsiye

oncelikle iyi forumlar monitör standı istiyorum 27"bir monitör kullanıyorum sizce şuan alınabilicek en mantıklı monitör standı ne ve daha ucuza güzel bir şey bulabilirmiyim yoksa north bayou f80 alıp geçiyimmi? şimdiden cevaplarınz için teşekkürler.
  14. ILowDamage

Forza 4(ultimate edition)208- Forza 5(standart edition)522

bişiler denerim dedimde 5 e para yok şuan biraz fakirim başka indirim beklicem forza5 e şuanlık 4 le idare edicem cevaplarınız için sağolun
  15. ILowDamage

Forza 4(ultimate edition)208- Forza 5(standart edition)522

2.5 kat fazla para vermeye değermi ek olarak günde en fazla 1 saat oynayabilirim kasması bi tık daha kolay olursa güzel olur ama diyosanız yine forza 5 bişiler denerim
Geri