Hocam gemini mağazaları söyledi bende sitelerinden kontrol ettim aşağı yukarı böyle fiyatlar. Tabi oraya gittiğimde kampanyalara denk gelirsen daha düşük fiyat bulabilirsin dedi. Bu sadece ucuz olarak bilinen iki mağazanın fiyatlarının ortalaması.
ParçaTercih Edilen ModelMağazaNet TL Fiyatı...
Merhaba arkadaşlar. Bu sistem olaylarından bir hayli uzak kaldım yıllardır laptop kullanıyorum o yüzden bu işi bilen arkadaşlara sorularım var. Demiş olduğum gibi Mayıs ayında turistik amaçlı Japonya’ya gideceğim. Oradan bir sistem toplayacağım ve sistemler hakkında çok bir şey bilmediğim için...
Yaklaşık 1 haftadır aynı fiyatta birkaç gün önce konusu açılmıştı o zaman almıştım. Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum uzun süreçte ne olur bilemem ama şimdilik oldukça memnunum.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Bugün teknosadan mağazadan al seçeneği ile aldım. Gerekli testleri yaptım ölü piksel ve ışık sızması görmedim. Açıkçası ben başarılı buldum. Merak eden arkadaşlar için hdmi kablosu ile laptopa bağladım ve 165 hz aldım. Tabi bunda hdmi 2.1 uyumluluğu da önemli...
Merhaba arkadaşlar. Monitörü almayı düşünüyorum, laptoptan bağlayacağım ama laptopta dp çıkışı yok maalesef. Hdmi ile bağlasan kaç hz alabilirim acaba?
Yanıtınız içim çok teşekkür ederim hocam. Benim için 2 ve 3. Soru önemliydi. 1. Soruda dediğiniz gibi en kötü 1080’e getirir öyle kullanırım. Zaten genelde çok ağır oyunlar oynamıyorum. Arada bir Cs gibi fps oyunları oynayacağım.