İki gün önce Hepsiburada üzerinden yine sinerjiden almıştım geçen aldığıma dair foruma da yazmıştım. Kasa dün teslim edildi. dış kutuda herhangi bi problem yoktu akşam eve gelince kutuyu bi açtım cam patlamış. Hepsiburada üzerinden yazdığımda tutanak tuttur yoksa yardımcı olamayız dediler. Dış...
Çok teşekkür ederim. Kasa bugün geldi ama açıp bakamadım henüz. Anakart ve psu hazır diğer parçaları yavaş yavaş tamamlamak üzereyim. Kasayı montajlarken mutlaka yardım isteyeceğim sizden :)
1778057769
Hocam bende bu kasayı almayı düşünüyorum. Msı Mpg X870E Edge anakart ile kullanacağım. Bende ekran kartının slota uymaması ile ilgili sorun yaşar mıyım?
Hepsiburada’da 18225 TL’ye düşmüş. Akakçe’den baktığımda en düşük 20500 lira gözüküyor. Ayrıca maksimum kartta 15 bin TL üzerine 750 maxipuan veriyormuş( kişiye özel olabilir) değerlendirmek isteyen varsa alabilir.
Msı Mag X870E Edge 400MHZ(OC8) DDR5 Am5 Atx Anakart...
Hocam gemini mağazaları söyledi bende sitelerinden kontrol ettim aşağı yukarı böyle fiyatlar. Tabi oraya gittiğimde kampanyalara denk gelirsen daha düşük fiyat bulabilirsin dedi. Bu sadece ucuz olarak bilinen iki mağazanın fiyatlarının ortalaması.
ParçaTercih Edilen ModelMağazaNet TL Fiyatı...
Merhaba arkadaşlar. Bu sistem olaylarından bir hayli uzak kaldım yıllardır laptop kullanıyorum o yüzden bu işi bilen arkadaşlara sorularım var. Demiş olduğum gibi Mayıs ayında turistik amaçlı Japonya’ya gideceğim. Oradan bir sistem toplayacağım ve sistemler hakkında çok bir şey bilmediğim için...
Yaklaşık 1 haftadır aynı fiyatta birkaç gün önce konusu açılmıştı o zaman almıştım. Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum uzun süreçte ne olur bilemem ama şimdilik oldukça memnunum.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Bugün teknosadan mağazadan al seçeneği ile aldım. Gerekli testleri yaptım ölü piksel ve ışık sızması görmedim. Açıkçası ben başarılı buldum. Merak eden arkadaşlar için hdmi kablosu ile laptopa bağladım ve 165 hz aldım. Tabi bunda hdmi 2.1 uyumluluğu da önemli...