Garanti süreci derken teknik servisten mi bahsediyorsunuz? Eğer öyle ise Acer ve Asus servisi (her ikisine de SMS Infocomm bakıyor) de çok şikayet ediliyor...
1) İş yeri size sponsor olursa vize günü diye bir derdiniz olmaz, oturma ve çalışma izni çıkarırsınız.
2) Evet konsolosluğa gitmeniz gerek. Online olarak...
https://www.teknosa.com/lenovo-loq-15iax9-83gs0060tr-intel-core-i5-12450hx-156-16gb-512gb-ssd-rtx4060-fhd-freedos-gaming-laptop-p-785371699
Bu modeli de...
Sanayi devrimi - Avrupalı devletler İngiltere'de başlayan sanayi devrimine ayak uydurmaya çalışırken Osmanlı hâla tarım ekonomisine dayalı bir sistem...
DirectX 11, 12 ondan dolayı olabilir. Mevcut kullandığınızı değiştirip (oyundan çık-gir yapmanız gerek) diğer seçenekleri deneyebilirsiniz. Aklıma başka bir...
Güncelleme: Servise göndermem gerekiyormuş (Nitro 5 AN515-58), gönderirken de kargo parasını ben verecekmişim. Onlar gönderirken de kendileri ödeyecekmiş. 3...
Valizi inceleyen kişinin cihazın ne olduğunu bileceğini sanmıyorum. Projen için bir parça temin ediyorsun gibi düşünebilirsin. Ben PS5 ve motor kaskı...