Google'a "Moskova otel/hostel" yazınca seçenekler çıkıyor aslında. Sorun havalimanından otele gitmekte. Google haritalar çalışmadığı için ya düzgün çalışan bir VPN ya da Yandex haritaları (çalışıyor mu bilmiyorum) kullanmak gerekir.
Ufak bir araştırma ile AmneziaVPN ile Instagram'a...
O biraz da Mısır'dan ne beklediğinize bağlı. Ülkenin genelini ele alırsak sizin için pek iç açıcı olmayabilir. Ama piramitleri göreyim, müze gezeyim derseniz gidilebilir. Fakat şehirde gezmek dolaşmak hiç de keyifli olmayabilir (Mısır'a gitmedim, tamamen önyargım ve uydu haritasına bakarak yorum...
Savaştan dolayı birçok Avrupalı hizmet kullanım dışı. Mesela Visa ve Mastercard hizmetleri kullanılamaz durumda. Yanınızda mutlaka nakit ruble bulunması gerekir. Ayrıca Google hizmetleri ve Instagram gibi sosyal medya uygulamalarına da wifi ya da mobil veri üzerinden erişim mümkün değil. Sanırım...
Merhaba,
Acer Nitro 5 (4060-12700H) modelini kullanıyorum. Son zamanlarda PUBG oynarken sis bombası atınca ve içine girince aniden oyun donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Bütün tuş kombinasyonlarını deniyorum ama masaüstüne hiçbir şekilde dönülmüyor. Son çare olarak power tuşundan PC'yi kapatmak...