ilterisilteris55 isimli üyenin son içerikleri

1. ilterisilteris55

🔥İndirim 4 Ay Ücretsiz Spotify Premium - Trendyol Plus

İlk kez Spotify Premium kullanacaklara özel kodu Trendyol Plus üyeleri ilgili sayfadan alabilirler.
  2. ilterisilteris55

Rusyaya turistlik gezi nasıl yapılır

Google'a "Moskova otel/hostel" yazınca seçenekler çıkıyor aslında. Sorun havalimanından otele gitmekte. Google haritalar çalışmadığı için ya düzgün çalışan bir VPN ya da Yandex haritaları (çalışıyor mu bilmiyorum) kullanmak gerekir. Ufak bir araştırma ile AmneziaVPN ile Instagram'a...
  3. ilterisilteris55

O biraz da Mısır'dan ne beklediğinize bağlı. Ülkenin genelini ele alırsak sizin için pek iç açıcı olmayabilir. Ama piramitleri göreyim, müze gezeyim derseniz gidilebilir. Fakat şehirde gezmek dolaşmak hiç de keyifli olmayabilir (Mısır'a gitmedim, tamamen önyargım ve uydu haritasına bakarak yorum...
  4. ilterisilteris55

Savaştan dolayı birçok Avrupalı hizmet kullanım dışı. Mesela Visa ve Mastercard hizmetleri kullanılamaz durumda. Yanınızda mutlaka nakit ruble bulunması gerekir. Ayrıca Google hizmetleri ve Instagram gibi sosyal medya uygulamalarına da wifi ya da mobil veri üzerinden erişim mümkün değil. Sanırım...
  5. ilterisilteris55

🔥İndirim Trendyol Giyimde 1200TL / 300TL Kupon Kodu

Ben de link alırım hocam 🙋🏻‍♂️
  6. ilterisilteris55

ACER NITRO 5 AN 515 58 ile uyumlu gpu ve cpu fani nereden bulabilirim?

Link atmak yasak mı bilmiyorum ama özelden bir tane ilan gönderiyorum.
  7. ilterisilteris55

ACER NITRO 5 AN 515 58 ile uyumlu gpu ve cpu fani nereden bulabilirim?

Sarı sitede parça bulabilirsiniz.
  8. ilterisilteris55

Vodafone Pay Öldü o7 😔 - Alternatif Var Mı?

Düzgün bir kampanyasını göremedim. Hepsipay cashback veriyordu sanırım ama %3 ve 25₺ ile sınırlı diye hatırlıyorum.
  9. ilterisilteris55

Vodafone Pay Öldü o7 😔 - Alternatif Var Mı?

Vodafone Pay her alışverişte %10 geri ödeme kampanyası sona erdi. Mevcut sanal kart sağlayıcılar arasında bunun alternatifi var mı?
  10. ilterisilteris55

Yardım PUBG - Sis açınca PC donuyor (siyah ekran)

PC'yi tekrar sıfırladım hiçbir şey kurmadım bu sefer, sadece Steam yükleyip PUBG kurdum yine aynı şey oldu.
  11. ilterisilteris55

Yok yine aynı 😢 1755700365 Afterburner'dan da kontrol ettim herhangi bir anormal değer göremedim.
  12. ilterisilteris55

Nisan ayından bir sürücü yükledim yine aynı hatayı alıyorum kafayı yiyeceğim.
  13. ilterisilteris55

Tamamdır, bekliyorum.
  14. ilterisilteris55

Merhaba, Acer Nitro 5 (4060-12700H) modelini kullanıyorum. Son zamanlarda PUBG oynarken sis bombası atınca ve içine girince aniden oyun donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Bütün tuş kombinasyonlarını deniyorum ama masaüstüne hiçbir şekilde dönülmüyor. Son çare olarak power tuşundan PC'yi kapatmak...
  15. ilterisilteris55

Film veya dizi önerisi

Aksiyon kategorisinde Extraction 1 ve 2'yi tavsiye ederim.
Geri