ilyasbey isimli üyenin son içerikleri

1. I

🔥İndirim Cosori 3.8L Airfryer 1029₺!

aile evine hediye alacaktım sağolun
  2. I

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

dostlar kredi kazanma yolu bilen varmı acaba payklaşırsa burdan veya özeledn duacısı olurum hobi malzemeleri alıyoduk
  3. I

🔥İndirim Cosori 3.8L Airfryer 1029₺!

Bu NASIL KRAL sence...
  4. I

Temudan nasıl wincredit aliyosunuz

Yok valla dayı 7 hesabım vardı gelmiyor birileri yapıyor diye duydum ama belki bilen çıkar dedim
  5. I

Temudan nasıl wincredit aliyosunuz

Beyler eskiden veriyordu 600 ile 1000 arası artık vermiyor taktığını vs bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba hobi malzemeleri alıyorduk iyi oluyordu
  6. I

Instagram Reklam ve yönetim hakkinda

Arkadaşlar ben bı mağaza açtım reklam veriyorum parayla instagrama fakat bence bu işte yanlış yaptığım bir şey var çünkü yaklaşık ayda 10.000 reklam a veriyorum kazancım ile neredeyse denk oluyor bildiginiz bir konuysa yardımcı olur musunuz. Zira Google reklamları hakkında da bilgi almak isterim
  7. I

İyzico param 4 saattir yansımadı

Parolapara mi ne onu kullanmak istemiyorum direkt olarak iyzicoya attığım parayla alsam yararlanabilir miyim kampanyalardan
  8. I

🔥İndirim İyzico Bayram Alışverişine %25 İndirim İtopya'da da geçerli!

Onu yaparsan ekstra indiri noluyo ben geçtim onu bana paramı versinler yeter direkt atfim çünkü artık geri gelmesi lazm ki kullanayım en kötü
  9. I

Model o wireless alcam beyaz siyahını kullaniyom çok güzel haste 2 var kutusunu açmadım satcam onu bunu da ucuza geliyo diye alcam 1747514152 Para attım ama malesef nasi geri alcam parayı
  10. I

Hesabı açtım açar açmaz para yollamaya çalıştım kart oluşturmamiştim açıklamaya söylenen sayıyı doğru şekilde yazmama rağmen . Müşteri hizmetlerine yazıyorum 4 saat oldu en ufak cevap yok bilgisi olan yardımcı olabilirmi mouse alcaktim
  11. I

🔥İndirim İyzico Bayram Alışverişine %25 İndirim İtopya'da da geçerli!

Ya beyfendi para attım izico ya gelmiyor hala siz attınız mı banka kartı mi yapiyoduk napacam
  12. I

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Beyler iyzico bakiye gelmiyor niye
  13. I

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Beyler izico ya parayı yolladım gelen giden yok sizde de varmı bu durum
  14. I

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Kral aynı kampanyalari yaparak başka şey alamiyormuyuz gaming gen den
Geri