ilyaskocc isimli üyenin son içerikleri

1. I

RX 6700 XT Forza Horizon 5'te ağaç ve bitki titremesi oluyor

Kenar yumuşatmada en çok bu ayarları beğendim. Ekstra olarak Amd ayarlarından VSR açıp sanal 2K çözünürlükte oynarsan hem detaylar artıyor hemde köşelerdeki titreme sorunu azalıyor
  2. I

İşlemci çekirdekleri işe yarar mı

Biostan XMP yi aç. Valorantta aldığın fpste işlemcin daha ön planda kalır. 5600 e geçersen 300-400 fpsleri görürsün ön bellek farkından dolayı
  3. I

RX 6700 XT Vs RTX 3070 vs RX 6800 ( 10.000 TL )

2K çözünürlükte 6800 ve 6800xt çok daha iyi olur ama 1080p de 3 kart arasından bütçene en uygun olanı alman daha mantıklı
  4. I

Hangi motosikleti almalıyım?

İki motor arasından velloce 150 yi tercih ederdim ama scooterda bütçe arttırıp sym, kymco gibi markalara yönelmek daha mantıklı geliyor. Japonlar zaten ateş pahası Bi ara 2. motor olarak tvs ntorq 125 almayı düşünüyordum. O modeli de inceleyebilirsin.
  5. I

Mondial zs 180 alınır mı?

17 bin TL ye daha iyi bir şey alınmaz muhtemelen . Elektrikli bisikletler bile 20 bin olmuş. Ama sorun çıkarır mı belli olmaz sonuçta kurs motoru. Sürekli acemiler biniyor, düşüyor kaldırıyor, ısınıyor. Debriyaj balatası kaç kere değişmiştir kim bilir :D Aldıktan sonra bütün sıvılarını...
  6. I

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 rx6800xt islemci darbogazina cozum

Oyundan oyuna değişir. FPS oyunları için gereksiz bi özellik Hikayeli oyunlarda 1080P de çok yüksek fps alıyorsanız , VSR ile 2K veya 4k çözünürlüğü deneyin derim. Herhangi bir zararı yok
  7. I

Monitörünüz 1080P ise ve ekran kartınız işlemcinize göre çok güçlü kaldıysa , bu ayar ile 2k veya 4k çözünürlükte oyun oynayabiliyorsunuz. Ekran kartı bu sayede tam yükte çalışabiliyor. Ekran kartı kullanımında da eskisi gibi dalgalanma olmuyor, fps dropları azaltabilir ama çözünürlük...
  8. I

Hangi oyunda darboğaz yaşıyorsun ? Fps mi düşük yoksa takılma falan mı oluyor Masraf yapmadan önce VSR açıp sanal 2k çözünürlükte oynamayı deneyebilirsin. Darboğazı büyük ölçüde azaltacaktır
  9. I

Yardım Ekran kartim oyunda watt degeri dusuyor fps de düşüyor

Hangi oyun, hangi ayarlarda oynuyorsun ? PSU markan ne
  10. I

R5 5500ün yerine daha iyi bir işlemci seçeneği

Ben 5500 ile 6800xt kullandım sorun çıkaracak herhangi bir yetersizlik olmadı. Siz 4060 ile yetersiz diyorsunuz. Hangi oyunlarda ne sorunu yaşıyorsunuz merak ettim ? 5500 den 5600 e geçtim. Sadece valorantta ortalama 100 fps civarı arttı. Diğer oyunlarda 1 fps bile değişmedi...
  11. I

Furmark değerleri nasıl ?

Bakım olmamış. Termal pedler muhtemelen yanlış kalınlıkta. Fan hızın, sıcaklığın artmış fps düşmüş.
  12. I

6700 XT - 40-45W max ve 450-600 MHz çalışıyor.

Grafikleri fullersen ekran kartının güç tüketimi ve frekansı biraz daha artar ama lol ve valoda ekran kartına yük bindirmek zor. 4K da falan belki.
  13. I

Yardım Sıcaklık değerleri normal mi? 4070ti yardim

Bakım zamanı gelmiş
  14. I

Ryzen 5600 alınır mı mayıs 2025

Bende 5500 den 5600 geçtim Sadece Valorantta ortalamada 100 fps arttı. FH5 ve Ride 5 te 1 fps bile fark olmadı . Başka oyun oynamadığımdan diğer oyunları denemedim Önbelliğin önemli olduğu oyunlarda yine ufak tefek fark olur diye düşünüyorum ama bu oyunlarda da tahminen 5500 de 100 fps...
  15. I

Sizce GoPro Hero 13 mü yoksa Dji osmo action 5 pro mu?

Gündüz çekiminde ikiside iyi. Batarya ve aşırı ısınma konusunda artık GoPro da başarılı bence. Gece çekiminde Action 5 önde Ben hero 8 den aciton 4 e geçtim batarya ve görüntü kalitesi olarak arada devasa fark vardı. GoPronun eski serilerinde mikrofon için hep bi dönüştürücü gerekiyor...
Geri