ilyasxu isimli üyenin son içerikleri

1. ilyasxu

Yardım Sizce iadem kabul olur mu

inşallah olur hocam denemekten zarar gelmez o halde çünkü yeni bir klavye aldım 2 klavyeyi ne yapayım sıkıntı yani. teşekkürler yanıt için
  2. ilyasxu

ürün klavye site trendyol
  3. ilyasxu

ürün klavye site trendyol elime ulaşan klavyeyi kronik kusurlu kategoriyi seçerek yolluyorum. iade reddediliyor. bu sonucu bekliyordum açıkcası. şuan tekrar geldiğinde vazgeçtim diye iade etsem 14 gün içinde koşulsuz şartsız olan şu muhabbet sayesinde iade gerçekleşir mi ? çünkü şuan kusur...
  4. ilyasxu

Öneri 2000-2500TL %80 Klavye Önerisi

arkadaşlar TKL (%80, 87 tuşlu, numlock olmayan) klavye önerileriniz varsa ve dandik olmayan paylaşırsan sevinirim.(red switch) not: %60 veya %100 ilgilenmiyorum arkadaşlar sadece %80 yani numlock olmayan olacak insert tuşları falan olacak. game power3 aldım a tuşu basmamaya başladı iade...
  5. ilyasxu

Öneri Düşük gb Oyun önerisi

Valo Cs Lol gibi oyunlar oynamaktan sıkıldım düşük gb'lı ama saran aynı deceit 1 gibi oyunları önerir misiniz? ücretsiz olsa güzel olur
  6. ilyasxu

Valorant ilk girişte donup açılmıyor.

sistem donanımlarını yaz; işlemci, ekran kartı?
  7. ilyasxu

Hem müzik için hemde oyun için kulaklık önerisi

seyehatlarde gaming kulaklık sıkıntı olur (büyüklük açısından)seyehat kulaklığı ile de FPS oyunlarında sıkıntı olur(çok küçük ve gecikme fazla)
  8. ilyasxu

Valorant ilk girişte donup açılmıyor.

görev yöneticisinde valorant.exe'nin karşısında yanıt vermiyor yaziyor mu?
  9. ilyasxu

16GB ve üzeri Ekran Kartı Tavsiyesi

20k bandi ama 5060ti 4070 ile saf güç açısından kıyaslandığında düşük kalıyor (youtube dan çeşitli testler ile de görebilirsiniz net bir şekilde)
  10. ilyasxu

sizi en f/p 4070 keser gibi hocam
  11. ilyasxu

kötü olmuş hocam mining falan yaptıysanız normal ama aksi taktirde yapmaması lazim.
  12. ilyasxu

WİN 11 PRO KEY 20 TL'YE Alınır mı??

ptt avm den almıştım wp den atmışlardı sorun yaşamadım 1751241211 bu saatte bakmazlar yarın inandirabilirsen atarlar yenisini ha ugrasmam 20 tl için dersen, YouTube dan cmd kullanarak halllet en mantıklısı
  13. ilyasxu

Bu sistem alınır mı?

donanım arşivi de paylaşmıştı ama suan 1-2 k zam gelmiş: https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/gravix-5a/
  14. ilyasxu

resetlemekten kastın ne hocam?
  15. ilyasxu

Bu sistem alınır mı?

43-45 bandında görmüştüm bu civarlardaysa alınır
Geri