ortalama 3-5 arası geziyorsa başka bir sorun vardır arkada başka programlar veya windows update yapıyor olabilir mi bakabilir misin? görev yöneticisini açıp ağ kısmını en fazladan en aza olacak şekilde sıralayıp bakabilirsin
olması gereken o zaten 100 mb ise steam da max 12- 13 mb/sn verir benim internetim 200 mb download 100 mb upload steamda indirirken 22-23 mb/sn arası gidip geliyor
oyunu indirirken 12 mb/sn yerine 100 mb/sn yazmasını istiyorsanız steam ayarları > indirmeler > indirme hızını saniyede bit...
tekrardan sıcaklığı kontrol edin benim bildiğim işlemci ömrü öyle kolay kolay biten bir şey değil günümüzde hala aktif olarak çalışan çok eski işlemciler mevcut ?
1765304906
3. parti indirdiğiniz bir program belki işlemciyi veya gpu'yu kullanıyor olabilir görev yöneticinden kontrol edin absürt...
bios'a girip wake on lan'ı aktif edin. daha sonra telefon marketinden wake on lan uygulaması indirin bilgisayarın mac adresi ve aldığı ip adresini yazın ev içerisindeyken uzaktan kapatıp açabilirsiniz. dışarıdan yapmak için modem arayüzünden port yönlendirilmesi gerekiyor diye hatırlıyorum...