imambayildi07 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Nostaji Windows xp pc için öneriler.

şarkılar klasöründen bir kesit atar mısın bazen sarıyorum bende eski oyunlara oynarken dinlerim ^^
  2. I

Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

o hatayı bende yaptım sanırım iki hat aynı anda aktif olacak umarım olmaz diyelim..
  3. I

vodafone var bende de açılır inşallah :D
  4. I

açılsa kullanıcaz açılmadı ki hala..
  5. I

Steam indirme hızı çok yavaş

wifi yapabilir diye düşünüyorum mümkünse kablolu bağlantı yapıp deneyebilir misin ?
  6. I

ortalama 3-5 arası geziyorsa başka bir sorun vardır arkada başka programlar veya windows update yapıyor olabilir mi bakabilir misin? görev yöneticisini açıp ağ kısmını en fazladan en aza olacak şekilde sıralayıp bakabilirsin
  7. I

ortalama 1 saatte indirir 100 mb internet ile normal değer
  8. I

oyunu indirirken 12 mb/sn yerine 100 mb/sn yazmasını istiyorsanız steam ayarları > indirmeler > indirme hızını saniyede bit cinsinden göster'i işaretleyin. bunu yaparsanız indirme hızını istediğiniz gibi görebilirsiniz :)
  9. I

olması gereken o zaten 100 mb ise steam da max 12- 13 mb/sn verir benim internetim 200 mb download 100 mb upload steamda indirirken 22-23 mb/sn arası gidip geliyor oyunu indirirken 12 mb/sn yerine 100 mb/sn yazmasını istiyorsanız steam ayarları > indirmeler > indirme hızını saniyede bit...
  10. I

İşlemcim normalden çok mu kötü ?

tekrardan sıcaklığı kontrol edin benim bildiğim işlemci ömrü öyle kolay kolay biten bir şey değil günümüzde hala aktif olarak çalışan çok eski işlemciler mevcut ? 1765304906 3. parti indirdiğiniz bir program belki işlemciyi veya gpu'yu kullanıyor olabilir görev yöneticinden kontrol edin absürt...
  11. I

Kira sözleşmem yok ne yapabilirim

Adı üstünde güvence ( sözleşmen ) kağıt üstünde anlaşmalı, ıslak imzalı yoksa istediği her şeyi yapar.
  12. I

Bilgisayarı uzaktan telefonla nasıl açarım

bu söylenilen çok daha mantıklı fakat priz almak istemiyorsan benim dediğim gibi fakat port mort uğraşamam diyorsan akıllı priz al geç :D
  13. I

Bilgisayarı uzaktan telefonla nasıl açarım

bios'a girip wake on lan'ı aktif edin. daha sonra telefon marketinden wake on lan uygulaması indirin bilgisayarın mac adresi ve aldığı ip adresini yazın ev içerisindeyken uzaktan kapatıp açabilirsiniz. dışarıdan yapmak için modem arayüzünden port yönlendirilmesi gerekiyor diye hatırlıyorum...
  14. I

Ram fiyatları ne zaman düşer ?

min. 2028 tahminimce.
Geri