İmamic isimli üyenin son içerikleri

1. İ

❌İndirim Bitti! Nothing CMF Phone 1 - 10.499 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

ben cmf'yi aldım 3 farklı banka uygulamasında eski telefonumun nfc sini kullanarak hızlıca giriş yapabildim, bazılarında nfc ye gerek kalmadı bile, nfc olmazsa olmaz bi özellik değil.
  2. İ

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Kapıda ödeme aldım, hıyar çıkarsa iade süresiyle uğraşmam 😄
  3. İ

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

İadede sorun olur mu?
  4. İ

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

https://www.amazon.com.tr/Nothing-CMF-Phone-Ram-Ye%C5%9Fili/dp/B0F1Z7CMR6/ref=sr_1_1_sspa?crid=2LMGL12CYZF9T&dib=eyJ2IjoiMSJ9.KzNBVOXX2hKiyWZNp836XaWpkREoZ9_ocnNYFVgz62XvHiBzs_kIfupG0kWWVTvdYhNNDj_LTRrazDMrCBZwHVCkW-MtFkusocdMQ5NYKMI7A3PXUDwaw1RYURBbHySCt8DGxX486YgDapuUVcoVy4PH5-9T-wTdYE6lso2INhi...
  5. İ

🔥İndirim 🔥N11 Kişiye Özel Kuponlar🔥

Kupon hesabınıza mı yüklendi yoksa kuponmatikten mi aldınız?
  6. İ

Vivonun işlemcisi nedir bazı kaynaklar mediatek 7360 pro bazı kaynaklar snapdragon 685 olarak belirtmiş.
  7. İ

Ben pubg için bekliyorum kasmadan sabit 90fps veriyor ısınması ve şarjı da gayet iyi, kuzenimde var inceledim biraz.
  8. İ

128 GB'si 11k civarına düşse hemen alacağım 1 aydır bekliyorum.
  9. İ

🔥İndirim PXN V10 Pro Direksiyon Seti 14.999₺

Buna uygun vites önerir misiniz? Ve 2. El piyasası canlı mıdır? Telefon alma işim olmasa direk 9 taksit yapıştırasım var.
  10. İ

Mediamart 3 al 2 öde varmış

moza gerçekten çok güzel fiyata geliyor.
  11. İ

Mediamart 3 al 2 öde varmış

aynı üründenmi 3 adet almak lazım yoksa 3 al 1 öde etiketli farklı ürünler oluyor mu?
  12. İ

122 TL Dijital Hassas Mutfak Tartısı Elektronik Sf-400 10Kg

Düzenli Diyet yapanlar, kalori hesabı yapanlar her gün kullanıyor illa manav olmanıza gerek yok :)
  13. İ

122 TL Dijital Hassas Mutfak Tartısı Elektronik Sf-400 10Kg

genel olarak hep bu fiyatta, her gün kullanıyor kuzenim pahalılara gerek yok.
Geri