İmanlımcci isimli üyenin son içerikleri

1. İ

45k max televizyon 65 ekran yada daha büyük olursa iyi olur en azından 160 cm

45k max televizyon ufak tefek oynayabilir fiyat en azından 65 inc felan yada 160 cmden büyük olursa iyi olur çok bir bilgim yok önerileri bekliyorum
  2. İ

claw tutuşa hangi mouse

claw gibi ama parmaklar çok az açık bu tutuş için vxe r1 pro vgn f1 pro delux m800 ultra hangisi uygun
  3. İ

fifa 23 ücretsiz yada 30 tl ye kadar yama

fifa 23 için 30 TL'ye kadar yada bedava yama
  4. İ

tarih sunumu için yardım

merhaba 10.sınıfım tarih dersinden sunum ödevim var konum osmanlının doğu ve orta da hakimiyet kurma mücadelesi bu konu hakkında kaynak bulma konusunda tardım edebilir misiniz sunumun ilgili sayfalarını meb kitabınından aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler
  5. İ

makedonyadan ne getirtilir

gümrükte sıkıntı olmaz mı
  6. İ

makedonyadan ne getirtilir

kuzenim makedonyada çalışıyor gelirken ne getirtirebilirim ekonomisi çok iyi değil diye biliyorum fiyatlar yakın mıdır burayla gerek yok mudur
  7. İ

MSI A520M-A Pro BIOS Güncellemesi Olmadan AMD Ryzen 5 5500 İle Çalışır Mı?

ben 5600 ü bıos update olmadan çalıştırdım a520 ile
  8. İ

ingilizce dersi için oyun yapmalıyım hangi programı kullanmalıyım

çok basit bir şey yani herhangibir siteden de yapabilirim proje ödevi
  9. İ

ingilizce dersi için oyun yapmalıyım hangi programı kullanmalıyım

ingilizce dersi için bir kelime oyunu tarzı bir oyun yapmam gerekli bunun için hangi siteyi yada programı kullanmalıyım bilmiyorum scratch den yapabilir miyim ama daha önce çok az kullandım
  10. İ

Çözüldü✓ M2 ssd yer değişimi Hk.

Tamamdır teşekkürler
  11. İ

PCIEX1 SSD Donusturucu Lazim

Up
  12. İ

Steam İndirme Hızım Nasıl ?

Bende aynı internetle aynı değerleri alıyorum bence normel
  13. İ

2000tl bütçe mouse öneri

Merhaba 2 k bütçem var bu fiyatın altı olursa daha iyi olur monitörüm 165 hz be claw grip (parmaklarım biraz açık ama)kullanıyorum aklımdaki ürünler Vgn F1 pro vxe R1 pro M3s
  14. İ

nzxt lift mouse alınır mı

bunu 4k hz yapma şansım var mı dongleyle felan ilerde
Geri