imaplayer isimli üyenin son içerikleri

1. I

NZXT H6 Flow kasa için ARGB fan önerisi

Sadece 3 adet Intake fan geliyor. Onlar ARGB olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum.
  2. I

NZXT H6 Flow kasa için ARGB fan önerisi

NZXT H6 Flow RGB siyah kasa için 2 tane 140mm ARGB ve 1'i egzoz olacak şekilde 4 tane ARGB fan istiyorum. Aşırı pahalıya kaçmadan kaliteli, uzun yıllar götürecek ve fan olarak iyi çalışan modeller önerirseniz sevinirim.
  3. I

Delikli mouse eli rahatsız eder mi?

etmez kanka ilk aldığında ederse bile birkaç saate alışırsın
  4. I

HP Victus Gaming 16-S0035NT Alınır Mı?

merhabalar bu model i almayı düşünüyorum. önerir misiniz veya bu bütçeye başka ne önerirsiniz 1718125510 sorun yaşamadan full ayarda oynatır mı oyunları?
  5. I

rtx 4050 li laptop alınır mı

rtx 4050 li laptop alınır mı yoksa üstüne ekleyip 4060 mı alayım
  6. I

MSI THIN A15 B7VE-076XTR Alınır Mı?

merhabalar 27 bin tl ye bu gaming laptopu buldum. özellikleri : 4050 ,ryzen 5 7535hs gpu ram 6gb ram 16gb 512gb ssd. var oyunları en yüksek ayarda sorun yaşamadan oynamak istiyorum ve arkada chrome discord gibi uygulamalar açıkken sorun yaşamadan oyun oynamak istiyorum önerir misiniz bunu
  7. I

Airpods 3. Nesil şarj kutusu airpods pro 2. Nesil kulaklık ile uyumlu mudur.

Airpods 3. Nesil şarj kutusu airpods pro 2. Nesil kulaklık ile uyumlu mudur. Yani airpods pro 2 yi 3. Nesil kutusuna konulabilir mi
  8. I

Çözüldü✓ telefon kapandı açamıyorum

telefona bakıyordum bir anda ses kasmaya başladı 20-25sn sonra ise telefon kendi kendine kapandı, birde açılmıyor. şarjı %40 civarında vardı, şimdi sarja taktım bekliyorum, açamıyorum. 1679247420 telefonun markası samsung a7 2016, bataryası 1 sene önce değişmişti
Geri