ImDhyroth isimli üyenin son içerikleri

1. I

Lolde bir türlü s_ veya daha üstü alamıyorum

Farmımım diğer takım arkadaşlarımdan az olması çok fark eder mi ki
  2. I

Lolde bir türlü s_ veya daha üstü alamıyorum

ne kadar iyi oynarsam oynayayım s- veya daha üstü alamıyorum.mesela bu maçta a+ verdi.sebebini ve nasıl alıcağımı söyleyebilir misiniz
  3. I

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Benim arkadaş 30-40k arası zorlarsa 45k.çok kötü olmayan oyun amaçlı ve yazılım amaçlı laptop arıyor mümkünse HP olabilir mi
  4. I

PCH Majesty gideri ne kadar?

Nerede var knk bende bakayım bi
  5. I

23K DDR5 sistem var mı?

Evet PSU 80+ bile değil
  6. I

Onu çok özlüyorum yardım edin

Abi benim yaş 15
  7. I

ben saldım zaten.dediğim gi bi arkadaşı şle bazen konuşuyorum bunu görünce arkından bana yazıyor
  8. I

Bir kıza takıntılı kaldım.

kardeşim bu kadarhyızlı olmaya gerek yok.O zaman hoşlandığımıza direkt yazıp kız bizi tanımadan ya da biz onu tanımadan her şey bitsin.İlk olarak kızla normal bir şekilde konuş kızın kanına gir.
  9. I

Abi sen bana bi halat bı sandalye versene
  10. I

Abi kızla 3 gün konuştum.3. gün birdaha hiç kimse ile sew olmak istemedigini ve beni mutlu etmek için sadece 2 gün konustugunu soyledi 1721160779 Eskiden hep ayrılmak istiyormuş zaten benimle 1721160920 Ama arkadaşı ile konuştuğumda bana daha fazla acı cektirmek için benimle konuşup umut verip...
  11. I

Laptopum Dahili Ekran Kartını Kullanıyor

hp victus 15 1720185548 yani normal bir şey mi
  12. I

Laptopum Dahili Ekran Kartını Kullanıyor

merhaba arkadaşlar laptopumun ayarlar kısmında gezinirken ekran kısmında işlemcinin ekran kartını kullandığını gördüm.benim normalde ekran kartım 4050 ama burada bunu kullanıyor.sizce normal bir şey mi?
  13. I

Onlardan iki tane aldım.Artık ikimizde kullanicaz. :) 1720022796 Ayrıca alevi olmadığı ortaya çıktı
  14. I

Herkese çok teşekkür ederim.kıza tekrar yazdım artık aramız düzeldi yeniden sevgili olduk.
  15. I

25k civarı hazır sistem önerisi

Kardeş maalesef geç kaldım sistem zamlanmış
Geri