5070'in en dandik modelinin bile soğuk çalışması normal tdp farkı uçuk, 9070 xt bildiğin trafo gibi çalışan bi kart bu konudaki model ve pulse da gayet...
Sizin deneyiminizde sizi üzmüş 9070 XT olabilir, yazılım konusunda ve Upscaling konusunda da geride bunlar tamamen doğru. Fakat sizin akıcı bir deneyim...
Hocam "sen" duymayınca gerçek değişmiyor, bu kartın 100 tane testi var YouTube'da Techpowerup gibi sitelerde. Biri 2000 RPM 70 derece diğeri 1200 RPM 60...
Ben cw disinda bi sesini felan duymadim kardesim inno3dnin. Fanlar Autodaydı sen ne yaptın bilemem. Pulse modeline de sesli falan demedim. Sessizdi. Ama bi...
Fotoğraflarını bile attım iki ürün şuan elimde yan bilgisayar 5070 INNO3D, bende 9070 XT Pulse. Gelmiş sessiz kart diyorsun INNO3D modeline Allah akıl fikir...
Burdakiler çok takıyor sogutmayı. 2 3 derece icin kasaya fanları felan dayiyolar. Ben kasanin ondeki 3 fanini bile açmıyorum. Sistem zaten 60 dereceyi...
5070 RAM'leri 60 dereceydi bilgisi de imkansız Aorus Master olsa belki derim, çok geçersiz anlık bakılmış bilgiler
1772393679
Sunduğunuz 2 argüman zaten...
Hocam kusura bakmayın da inno3d 5070'in sapphire pulse 9070xt'den serin ve sessiz çalışma ihtimali yok. Elimde iki kartta mevcut şuan inno3d 70'leri...