impacto isimli üyenin son içerikleri

1. impacto

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Fe 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) 35.499 TL

Oyunda oynanır. Bence fiyatına göre alınabilecek en iyi telefondur. Yakın zamanda yeğenime aldık ben iphone 15 kullanıyorum satıp s25 fe alasım geldi androide alışamam diye almadım. Ekranı yapayzekası vs. Gayet yeterli
  2. impacto

🔥İndirim Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu 330 Gr Fındık Kreması * 4 Adet - 669 TL

Size güvenerek aldım umarım bozuk falan gelmez 😅
  3. impacto

🔥İndirim Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu 330 Gr Fındık Kreması * 4 Adet - 669 TL

Satıcı güven vermedi. Sıcakta mı kaldı ne oldu güvenemedim 😅
  4. impacto

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu - 8.749 TL

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum güzel koltuk. Kumaşı süetimsi gibi farklı bi kumaş. Boyunuz kısaysa ayaklarınız yere tam değmeyebilir dikkat edin :D Yorumlarda bir kişi dar demiş çok kalıplıysanız yanlardan dar olabilir ama uzunlamasına dar değil.
  5. impacto

🔥İndirim Gıgabyte Am5 Atx X870 Aorus Elıte Wıfı7 Ice Anakart 13.499tl(Amazon 6-9 Taksit)

Anladım hocam para harcamak istiyorsan al diyorsun yani :D Şaka bir yana benim için değişen çok bir şey olmayacak gibi görünüyor eski kartla devam edeyim. Ciddi anlamda iyi bi x870 indirimi yakalarsam o zaman alınabilir.
  6. impacto

🔥İndirim Gıgabyte Am5 Atx X870 Aorus Elıte Wıfı7 Ice Anakart 13.499tl(Amazon 6-9 Taksit)

Gigabyte b850m force dan geçmeye değer mi ?
  7. impacto

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Hocam gayet iyi görünüyor. Siyah arka plan üstüne beyaz yazılar olan sayfaları kaydırırken görüntü nasıl ? Birde cs gibi oyunlarda ghosting black smearing çok belirgin mi ?
  8. impacto

❌İndirim Bitti! Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

Aynen bende monitör arayışındayım @Tayfunns hocam bu işten anlıyor yorumlarını merak ettim. Daha önce ktc nin farklı bir monitörü içinde böyle bir video görmüştüm. Alınca elimizde kalmasın
  9. impacto

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Bana gelen indirimde %50 görünüyor ama işlem başına 75 tl ve toplamda en fazla 150tl indirim görünüyor.
  10. impacto

Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

3-4 yıldır baseus iwok modelini kullanıyorum. Bi hevesle alıyorsun ama hevesin gidince almasam da olurmuş diyorsun. Yine de işinizi görür.
  11. impacto

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Güzel ama çok pahalı. 2-3 bin liraya alınan hava soğutucularından pek bir farkı olduğunu sanmıyorum.
  12. impacto

❌İndirim Bitti! NZXT C850 850w Beyaz Psu 5999 TL

Ben satın alırken ekran kartıyla birlikte sx850p aldım. O arada 6300 e nzxt c850 paylaşımı yapıldı lian liyi iade ederim diye satın aldım. Ekran kartını aldım güç kaynağı iade diye kargodan teslim almadım. Nzxt de çok az coilwhine çıktı böyle olunca 3.gün kargo şubesinden sx850 yi gidip aldım ki...
  13. impacto

🔥İndirim 499 TL - Bosch 46 Parça Tornavidalı Vidalama ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti

Eyw hocam bir tane aldım illa ki lazım olur.
Geri