Hocam kampanyalarda puan ile ilgili bir şey yazmıyor.
Bu arada sırf indirimde diye almayı düşünüyorum ama basslar yetersiz gelebilir diyorlar. Film müzik vb. İçin tatmin eder mi ?
HDMI Arc destekli soundbar veya hoparlörünüz varsa kablolu kullanabilirsiniz ama yoksa masraf tabi. Yine de dengi bi tv ye göre daha uygun kalacağından yeni hoparlör alınıabilir.
Hocam ilk kez duydum ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hiç sorunu yok. Ben aldığımda bir arkadaşım ailesine tv...
İyi fiyat ve 7 rakamının bu anlama geldiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :D. Evde kullandığım 2024 çıkışlı olması lazım yakın zamanda abimlere de aldım 2026 model geldii. Şuan stok yok ama Amazon.com.tr satıcılı 13500 liraya falan satılıyor. Aralarında çok büyük farklar olmuyor ama konudaki...
Ama yine de beni alsam mı diye bir düşündürdü.. Aslında senin attığın modelde ve renklerinde goretex bakıyordum bulamamıştım. İlk attığımda clima olarak aramış ama sonrada Clima Proof olduğunu yazdım. İkiside su geçirmez ama goretex yoğun ve birikintiye girdiğinde hiçbir şekilde su almıyorken...
Hocam goretex olsa bu modelleri de beğeniyorum ama su geçirmez değilmiş. AI da sonuç bu şekilde ;
3. Hangisi Daha İyidir?
Teknik donanım, malzeme kalitesi ve dayanıklılık açısından Terrex Skychaser AX5 Gore-Tex modeli çok daha üstün ve daha iyi bir ayakkabıdır. Ancak "hangisinin sizin için daha...
Hocam ozaman bir şey diyemem ama dediğim gibi benzer durumlar salomonda da oluyor. Sanırım goretex kumaşının kusurlu olmasından kaynaklanıyor.
https://share.google/S9b5JaKEKQ1Au0CC7
https://www.sikayetvar.com/salomon-ayakkabi/goretex/su-gecirmez
İlk kez kullanıcam ama söylediklerin düşündürdü. Yine de 2 sezon kurtarsın yeter diğerleri en az 2 kat daha pahalılar.
Hocam Rain Rdy su geçirmezlik sağlamıyor suya dayanıklılık sağlıyor. Paylaştığım goretex normal şartlarda tamamen su geçirmez.
Salomonla ilgili de pek iyi yorumlar yok...
Kendi sitesinde indirimde 6000₺ civarında satılıyor. Ek olarak sepette %15 indirim yapıyor ce linktekiyle hemen hemen aynı fiyata geliyor. Normalde 8-10 bin fiyatı var. Amazonda benzer fiyata kahvesi vardı bitmiş. 1 tane satın aldım.
40,5-44,5 a kadar numara var görünüyor. Satıcı Adidas...
Hocam kumaşı normal kumaş gibi değil süet tarzında bir kumaşı var. Çok fazla kilolu değilsen memnun kalırsın. Boyun uzun çok kilon da varsa yanlardan biraz sıkışık gelebilir ama uzunlamasına gayet uzun. Mekanizması da sağlam ama diğerlerinde olduğu gibi 1-1.5 yıl sonra arkaya gidince 1 kademe...
9200 liray aldım ama memnun kalmadı. Net değil gibi geldi. Beyaz ekranda bile karartı var alacalı gibi görünüyor. Normalde lg27gl63t model monitör kullanıyoruö böyle bir sorunu yok. -0.3 0 +0.3 pozlama ile siyah ekranda fotosunu çektim. Ips glow bu şekilde görünüyor. Sol üstte 1 tane ölü pixel...