Oyunda oynanır. Bence fiyatına göre alınabilecek en iyi telefondur. Yakın zamanda yeğenime aldık ben iphone 15 kullanıyorum satıp s25 fe alasım geldi androide alışamam diye almadım. Ekranı yapayzekası vs. Gayet yeterli
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum güzel koltuk. Kumaşı süetimsi gibi farklı bi kumaş. Boyunuz kısaysa ayaklarınız yere tam değmeyebilir dikkat edin :D Yorumlarda bir kişi dar demiş çok kalıplıysanız yanlardan dar olabilir ama uzunlamasına dar değil.
Anladım hocam para harcamak istiyorsan al diyorsun yani :D Şaka bir yana benim için değişen çok bir şey olmayacak gibi görünüyor eski kartla devam edeyim. Ciddi anlamda iyi bi x870 indirimi yakalarsam o zaman alınabilir.
Hocam gayet iyi görünüyor. Siyah arka plan üstüne beyaz yazılar olan sayfaları kaydırırken görüntü nasıl ? Birde cs gibi oyunlarda ghosting black smearing çok belirgin mi ?
Aynen bende monitör arayışındayım @Tayfunns hocam bu işten anlıyor yorumlarını merak ettim. Daha önce ktc nin farklı bir monitörü içinde böyle bir video görmüştüm. Alınca elimizde kalmasın
Ben satın alırken ekran kartıyla birlikte sx850p aldım. O arada 6300 e nzxt c850 paylaşımı yapıldı lian liyi iade ederim diye satın aldım. Ekran kartını aldım güç kaynağı iade diye kargodan teslim almadım. Nzxt de çok az coilwhine çıktı böyle olunca 3.gün kargo şubesinden sx850 yi gidip aldım ki...