Valla şans işi deniyor ama bazı modellerde neredeyse hiç çıkmıyor. Bu psunun öyle bir model olduğunu düşünerek aldım. İşin kötü tarafı belli bir yüke kadar psu fanı hiç çalışmadığı için o cızırtı sesi iyice duyulur hale geliyor.
Güvenilir platform isteyen alabilir. CWT üretici, sessiz sayılabilecek fan ve ayrıca detayları ;
1. Genel Gürültü Derecesi ve Fan Modeli
Gürültü Sertifikası (Noise Rating): Standard++ (30 dB[A] ile 35 dB[A] arası genel ortalamaya sahip güç kaynaklarına verilen sertifika).
Genel Ortalama Ses...
Tabi ki nzxt daha iyi. Bende nzxt aldım lian li nin kutusunu açmadan iade edicem..Fiyat değişmemiş ek olarak world card ile alırsanız world mobilden idefix kampanyasına katılıp 300 tl world puan kazanabilirsiniz. 6000 liraya geliyor.
En büyük beklentim coilwhine olmaması. Burada da cwt üretimi olduğu üçin nzxt öneriyor. Lian li de örgü kablolar vs platinium sertifika var o yüzden baya arada kalmıştım. Umarım coilwhine yoktur çünkü 5 yıldır coilwhine olan bi psu kullanıyorum artık bıktım 😅
Bu indirimde değildi ben fiyatı makul gördüğümden aldım. AI da arattığımda lian li sx850p daha iyi diyor ama yine de kullanıcı yorumlarını merak ettim.
Dün lian li sx850p aldım. Hangisi daha iyidir ?
https://www.incehesap.com/lian-li-sx850p-beyaz-850w-80-platinum-atx-power-supply-g9p-sx0850p-w000-eu-fiyati-86709/