Bu gidişle zorla sistemi güncelleyeceğim almamak için kendimi zor tutuyorum. Geçenlerde paylaşılan MSI Mag B850 Tomahawk Max ile hemen hemen aynı bir anakart gibi duruyor. Tomahawkın önde olan ufak tefek özellikleri var ama arada 2k fiyat farkı vardı. Tuf modeli daha alınabilir gibi görünüyor...
Evet haklısın hocam bu model bahsettiklerimden değil ama bundan önce kullandığım msi va panel monitörden sonra kalitesi çok iyi geldi. Msi modeli tam hatırlamıyorum ama ve f/p ürünüydü 2021 de almıştım. her şey güzel aşırı ghosting var okey ama o black smearing mide bulandırıcı bişey cs oynarken...
Hocam konudaki va panel nasıl diğer va panallerden ayrılıyorsa yeni teknoloji ips panellerde diğerlerinden ayrılır. Yok denecek kadar az ips glow olan paneller var. Ben lg 17gl63t-b modelini kullanıyorum. Bu modelde de ips glow var ama şansıma çok az hiç rahatsız etmiyor.
Doğrudur ama yine de tercih etmem ekrana tam ortadan bakman lazım ki renkleri düzgün göstersin. Tek avantajı kontrastı yüksek olduğundan siyahlar güzel.
Arkadaşlar madem öyle paylaşılan router ayarında tavsiyeleriniz varsa link paylaşır mısınız ? Aslında tp link olması wifi güçlendiriciyle mesh yapabilmemi sağlıyor ama sorunlu modelse uğraşmaya gerek yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.