HP ZBook 15u G6 Model Laptop'u yeni aldım ve internette hiç türkçe kaynak yok malasef. Bu laptop ile alakası olan varmı ve yükseltme olarak neleri yükseltebiliyoruz?
İstanbul Ümraniye Hoacm
1722028963
Hocam Mesajınız için teşekkür ederim aklımdaki soruları açıkladığınız için tek bir fark var bu kasa'larda koldan vites olduğu için direksiyon sistemi ile değişiyor. bir problem olmaz yine galiba
Teşekküler Hocam Daha iyisi sizin olsun. Ustası var eskilerin chevrolet ustalarından
1722027148
Hocam İşletiliyor ama nasıl talepte buluyoruz ve ya nelere'e dikkat etmem gerekiyor tam bilmiyorum
Hocam I6 pek fazla yakması problem değil ilerleyen kısımlarda V8'e çevircem büyük ihtimalle 1960 impala şanzımanı atmıcaz th şanzıman atıcaz 1964- 1975 arası bir kaç impala şanzımanı bulduk uyumlu ( Hocam bende istemiyorum otomatiğe çevirmeyi ama dedem istiyorsa yapmak boynumuzun borcu oluyor
Hocam yukarıdaki araba nın fotorafını attım hiçmi bakmadınzı 95 model'emi benziyor araç dedimki araç 95'den beri bizde araç 1960 impala
Dedem bunu satmamıza izin vermez verse bile biz satmayız hocam zaten gerekirse kaldırırım müze'ye ama satmam , Birde hocam yeni araçlar gibi yani ecu'lu...
Hocam o aracın aynısının otomatiğine bulabilsek zaten yaparız ama araç bizim için kıymetli 95'den beri bizimle araç
1722025903
Hocam aracın fotorafını atıyorum bu aracın aynısının otomatiğini bulabilcek var ise söylesin cabrio- I6
Hocalarım Sizden bu konu hakkında yardım istiyorum. Dededmin bir arabası var kolundaki bir sıkıntıdan dolayı vites atarken sıkıntı yaşıyor o yüzden aracı otomatiğe çevircez ama bunun ruhsat'a işleme kısmını bilmiyoruz nasıl yapılıyor veya neler yapılması gerek bilenler beni aydınlatabilirmi acaba?
"USB 5V 8W ŞARJLI KABLOSUZ LEHİM MAKİNASI TYPE C" Sahibinde'nde ve birçok sitede var bir button box yapıcam buton'ların in ve out uçlarına kablo lehimlicem 650-700tl bütçem var ve pek yer kaplamasını ve kablolu olmasını(tercihim ama olabilir kablolu) istemiyorum, Kullanan ve ya bilen birisi...