Impalas isimli üyenin son içerikleri

1. Impalas

İşlemci soğutucu Önerisi

sen bilcen parayla alakalı konular bunlar :D
  2. Impalas

İşlemci soğutucu Önerisi

ya knk başka sizlerin bildiğiniz varmı diye soruyom :D bende boş durmuyom sonuçta araştırıyomda yazıyom . 1774976471 üstten olcak akvaryum kasa ama gif olayı önemli dediğin gibi . birde senin attığınla beraber şu ikisinide buldum ama biri pahalı biraz asus olan biraz daha fp ama onunda lcd...
  3. Impalas

İşlemci soğutucu Önerisi

kanka bişey sorucam sence argb siz düz bir soğutucu nasıl durur merak ediyomda . çok klass duruyor havalı https://www.gaming.gen.tr/urun/560629/thermalright-frozen-edge-360-black-360mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ @toltec6
  4. Impalas

İşlemci soğutucu Önerisi

fanı sonradan değiştirmi diyon yani knk olabilir mantıklı .
  5. Impalas

İşlemci soğutucu Önerisi

Bana max 5.500tl ye bir işlemci soğutucu önerir misiniz? . Agalar görüntüsü ve işlevi benim için eşit öncelikle kasamda güzel gözüksün istiyorum aynalı fanlı veya ona benzer bir fanlı ürün arıyorum bilginize birde tabii ki 1 2 yıl kullanıpta çöp olmasın soğutucu eğer önerileriniz varsa bekliyorum...
  6. Impalas

PC için Kulak İçi Kulaklık Önerisi .

Agalar Kulak içi kulaklık almayı planlıyorum pc için rainbow six cs valo benzeri oyunlarda iyi iş yapan gecikmesi en az olan şarkı film açıncada kötü hissettirmeyen kulaklık arıyorum kablolu kablosuz fark etmez ama kablolu tercihimdir. Bütçe: 3000-4000 tl önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  7. Impalas

Psu Tavsiyesi 850w 80+ Gold

evet 1773759254 agalar bu üründe PCIE 5.0 giriş 8+8 pin çıkış kablo yokmuş bilginiz olsun 8+8 giriş PCI5.0 çıkışı varmış yani tam tersi . ekran kartına PCI5.0 girişli , yeni ekran kartlarına olur ama eski 8+8 güç kayanağı girişli ekran kartlarına olmuyor. bilginiz olsun içerisinde daisy chain...
  8. Impalas

knk ben yeni bir tane buldum fp çok iyi 850 değil ama 750 bana yeter diye bunu alıcam sende bakmak istersen buyur . içerisinde 600w taşıyan yine aynı kablodan var ve 600w girişli 12 pin çıkışlı 1 tane birde 600w girişli 8+8 pin çıkışlı kablo gönderiyorlarmış ondan bunu alıcam 750 lerde olmuyordu...
  9. Impalas

knk buda güzelmiş ama bunda sanırım 12v-2x6 -------> 8+8 dönüştüren kablosu yok .
  10. Impalas

kanka bende şuanda bunu inceliyordum tam mpg ve mag serisini sanırım mpg olan senin attığını almayı planlıyorum diğer markalarda istediğim 12v-2x6 -------> 8+8 e dönüştüren kablolu bulamadım başka bunlara altarnatif arıyorum daha uygun fiyatlı olanları. şuanda internette 7000 tl
  11. Impalas

knk bunu araştırdımda şuan daisy chain kablo kullanıyor. benim aradığım 12v-2x6 girişli kabloları 8+8 şeklinde dönüştüren kabolaları olan yada 8pin girişli olupta direk 8 pin çıkışlı 2 adet kabloya sahip olanlar . senin paylaştığın ve piyasadakilerin çoğu 8 girişli 8+8 çıkışlı tek kablodan ben 2...
  12. Impalas

knk bütçemi aşmasın yeter. birde kabloları daisy chain olmasın
  13. Impalas

Merhabalar arkadaşlar 850w ve üstü psu alıcam tavsiyeleriniz bekliyorum. -850w -2adet CPU girişi -2adet PCI girişi ve Daisy chan olmayanından çünkü gücü tam aktarılmıyormuş gemini ile araştırdığım bir sonuç ekran kartımı tam güçte kullanıyorum çünkü . -Bütçe: max 6.500 7000tl -Modüler Psu...
  14. Impalas

Rgb borulu sıvı soğutucu önerisi

Agalar selamlar rgb borulu ,am5 ,ekranlı ve mümkünse aynalı fanları olan ama bu çokda önemli değil sonuncusu . sıvı soğutucu önerilerinizi bekliyorum. (Kasa Görüntüsü için arıyorum) Bütçe 7000tl civarı max (düşük fiyat önceliğimdir)
  15. Impalas

VIEWSONIC XG272 Vs Dell Alienware AW2725D

evet 23 800 tl gibi bir fiyata aldım
Geri