imperialmax isimli üyenin son içerikleri

1. I

19 Yaşındayım Açık Öğretim mezunuyum askerliğimi tecil ettirme hakkım var mı?

Yani Askerliğimi tecil ettirme hakkım var değil mi ve sanırım 22 yaşına kadarmış
  2. I

19 Yaşındayım Açık Öğretim mezunuyum askerliğimi tecil ettirme hakkım var mı?

Konu başlığında da yazdığım gibi 19 yaşındayım ve askerlik çağı geldi yoklama sürecinin bitmesine 5 ay kaldı ve 3 sene Anadolu lisesinde okurken son sene açığa aldırdım kendimi diplomam da okul kısmına "Açık Öğretim Okulu" yazıyor askerliğimi daha önce tecil ettirmedim şimdi böyle bir hakkım...
  3. I

Yardım Ekranda saniyelik görüntü bozulması

Biraz araştırdım bir kaç kişide aynı şeyi söylüyor driver kaynaklı sorun olabilir diye
  4. I

Yardım Ekranda saniyelik görüntü bozulması

Bilgisayarımı ve monitörümü alalı 1.5 ay olmadı her gün aktif bir şekilde kullanıyordum ve bir kaç gün öncesine kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Web de gezerken arada anlık görüntü bozulması oluyor sizce sebebi nedir? Telefonla videosunu çekip bozulmanın olduğu kısmı kesip koydum...
  5. I

700-900 TL arası f/p gaming kulaklık

700-900 TL Fiyat bandında f/p gaming kulaklık önerisi olan?
  6. I

Uygun Fiyatlı UPS Kesintisiz Güç Kaynağı

İyi günler oturduğum bölgede sık elektrik kesintileri oluyor bende buna karşı uygun fiyatlı performans bir ups almaya karar verdim sizce kaç wattlık cihaz işimi görür ve nasıl bir cihaz ups almalıyım? Sistemim: rtx 4060 ti ryzen 5 5600 Prime B450M-K II 500 GB ssd Thermalright Assassin King 120...
  7. I

Hazır oyuncu pc önerisi

Sağolun arkadaşlar öneriler için
  8. I

Hazır oyuncu pc önerisi

Kasa ve bileşenleri içinde olsun hocam, dediğim yanlış mı anlaşılmış?
  9. I

Hazır oyuncu pc önerisi

Selamlar 25.000 TL ye kadar bütçem var oyuncu pc almak istiyorum ama piyasada çok fazla ürün var hangisini alsam karar veremedim önerisi olan varsa önerilere açığım.
Geri