Selamlar, bilgisayar arayışındayım. Bir arkadaşım bilgisayarcı pc satıyor. Bu sistemi attı 38k yaptı bana fiyatını. Nasıl sizce cs valo falan oynuyacağım. Yorum yaparsanız şunu ekle bunu çıkar falan
Selamlar, durumumu anlatayım. 63k bütçem var hazır sistem almak istiyorum ama ne monitörüm ne kulaklığım ne de klavyem var ayrıca işletim sistemi de buna dahil olunca kafamdan 45k bilgisayara düştüm. Bunlar bütçe dahilinde alacaklarım. İlk bilgisayarım olacak cs valo gta gibi oyunları rahat...
cs valo oynayacağım genellikle o yüzden çok üst düzey bir şey istemiyorum ama 5060lı bir sistem dizmek istiyorum
1777823237
9060xt sistem öneriniz var mı 50k civarında
Selamlar, kendi bütçeme göre toplama bir sistem dizdim kafama göre istediklerimi. Bilmediğim bir sorum var bu parçalara göre sistemim darboğaz yapar mı tek kanal olduğu için ve bu sistem hakkında ne düşünürsünüz 🙏🏻 Bu sistem 63.800₺
Selamlar, bütçem 60k masaüstü bir pc dizmek istiyorum hazır veya kendim. Günlük hayatta Valorant, Cs, Gta gibi oyunları rahat oynatacak bir sistem lazım. Şuan alınabilecek en mantıklı sistem nedir desteklerinizi bekliyorum