Hocam evet o seçenek tıklı Windows yüklü SSD problemim şu neden bios ekranına atıyor açarken acaba onu çözemedim, 1 numara windows yüklü ssd var ve çok ilginç böyle bir şeyle karşı karşıyayım acaba bir kaç ayar daha mı seçmem gerekiyor.
Hocam fotoğraf var elbette yüklerim buraya da, format atamam malesef. Diski manuel seçince açılıyor PC lakin otomatik seçme işini yapamadım ben problem bu aslında.
1741458123
Buyurun hocam, ne yapmam gerektiğini anlamadım yani Windows yüklü SSD seçili görünüyor lakin açılmıyor.
Merhabalar, ASUS Z690P WIFI Anakartına sahibim bugün BIOS güncellemesi yaptım eyvallah lakin bilgisayar açılırken sürekli BİOS ekranına gidiyor, İnternetteki videoları izledim ve sorunu çözemedim CSM Supportu Enabled yaptım olmadı, Windowsun yüklü olduğu SSD ise seçeneklerde seçili lakin hala...
Merhaba dostlar Rtx 4080 i5 13600k Ve Asus Z690p Prime 2x16 6000 mhz 2K monitörlü sistemim var bazen işlemci oyunlarda darboğazı hissediyorum amd mi geçsem yoksa yoksa intelden devam edip diğer masraflardan mı kurtulsam karar veremedim tavsiyeleriniz var mı?