imthEMO isimli üyenin son içerikleri

1. imthEMO

Çözüldü✓ Omen max 5080 %1 Low FPS aşırı düşük

Hocam kusura bakmayın geç görebilirim, sorunum CS2 haricinde çözüldü. Güç yönetiminden nihai performans modu için CMD kodu yazdım ayrıca HP support üzerinde Bluetooth sürücüsünü yeniden kurdum ne alaka bilmiyorum fakat performansım ciddi şekilde arttı. CS2 de pek bir değişiklik olmadı, oyun...
  2. imthEMO

Cihazı yeni almıştım hocam sorun çıktığında bir şey kurmamıştım, oyun yakalama da kontrol ettim ne Nvidia ne Xbox açık.
  3. imthEMO

Evet hocam görüntü için sadece Nvidia gpu açık.
  4. imthEMO

Hocam bir şey değişmedi malesef.
  5. imthEMO

70 - 75 derece arası hocam, 80 i görmüyor
  6. imthEMO

ekran kartı 175 w adaptör 330 w
  7. imthEMO

3 gün önce HP Omen Max Ultra 7 255HX ve RTX 5080 model elime ulaştı. Bilgisayarda oyun testi yaptığımda %1 Low (%99) FPS'ler aşırı düşük geldi. CS2'de 300 FPS alırken %1 Low FPS 80 civarında, RDR2'de FPS 80 iken %1 Low FPS 25-30 civarındaydı. Driverları Windows Update ile yükledim. İşlemcinin...
  8. imthEMO

Format Sonrası İşletim Sistemini Seç Uyarısı Nasıl Kapatabilirim?

Hocam atabiliyorsanız tekrar format atın, sanırım bazı şeyler ters gitmiş
  9. imthEMO

Bu laptop alınır mı ?

Hocam işlemcisi sorunlu bir işlemcidir ve victusların soğutma konusunda diğer markaların gerisinde bir performansı var
  10. imthEMO

Hangi rami almalıyım(ileri dönük)

Mhz değeri daha önemlidir hocam. x3d işlemcilerde cl30 ile cl40 ın fazla bir önemi olmuyor 1723110082 Hocam tam tersi diye biliyordum
  11. imthEMO

Monitor tavsiye 4k bütçe

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html Sağlam monitördür
  12. imthEMO

Evet hocam 7800 den yukarı çıkmıyor 1723108994 Hocam anakart gayet sağlam, değiştirmeye gerek yok gibi
  13. imthEMO

Hocam 32 gb ram bu sisteme gayet yeter bence. 48 GB ram abartıya kaçmak gibi oluyor üstelik 32 GB olan ram daha yüsek hızlara çıkabiliyor
  14. imthEMO

Hangi laptop daha iyi ?

hocam AMD bakmanızı öneririm
Geri