ImToretto isimli üyenin son içerikleri

1. ImToretto

Yardım Acil Kasa önerisi lazım

Merhabalar, Bütçeniz nedir? Ayrıca Sıvı Soğutma Modeliniz Nedir?
  2. ImToretto

Valorant eski skin iade olur mu?

1 Kere Mahsus Yapabilirsiniz. 1 Hesapta Sadece 1 Adet Skini iade edebiliyorsunuz. Güncelleme : En Son Değişmiş Güncelleme ile Fakat şansınızı deneyebilirsiniz.
  3. ImToretto

I9 13900KF işlemciden Ryzen 7 9800X3D'ye geçiş yapılır mı?

Geçilebilir. Anakart değişikliği de yapmanız gerekli olacak.
  4. ImToretto

Geceye bir şarkı bırak

5. ImToretto

R5 2600 işlemciyi hangi işlemciye yükseltebilirim

Tabikide 5600 alın. UV yaptığınız zaman aynı performansı alabiliyorsunuz. 5600X'in Performansını elde edebiliyorsunuz X serisi bu tercihte gereksiz olur.
  6. ImToretto

🔥İndirim ULUGAMES 2.ÜRÜNE %70 %90 1 ALANA 1 BEDAVA PATRON ÇILDIRMIŞŞŞŞ KOŞŞŞŞŞ

Frontend'teki En üstte olan patlama efektinden dolayı olmuş geçici süre kalacağı için düzeltmek istememiş olabilirler :D
  7. ImToretto

300Hz Monitör İçin Donanım Önerileri

Öncelikle Türkçem için evet kusura bakma Kodlama yazıp ve ingilizce içerik tükettiğim için Türkçe konularla çok uğraşmıyorum. Elimden geldiğince yazıyorum. Sanırım Çok Fazla sıkışınca işin içine yaşı katıyorsun. Daha yaşımı bile bilmeden yargılaman komik oldu. Evet Bilgin yok ve bunu sana...
  8. ImToretto

F/P bir Anakart diyorsun daha demin dediğin cümleyle kendin çelişiyorsun? Bana bunu diyorsun sonra da F/P bir ürün dedikten sonra kaça aldığına bakmaman gerekli yazmışsın? Alınan Zamanda F/P için önemlidir. Şu Forumda sizin Gibi İşbilmezlerle Uğraşmayı Çok Seviyorum. Arkadaş almış zaten aşırı...
  9. ImToretto

Merak Etme Detaylıca Araştırma Yaptım. F/P olması herşeyinin iyi olması anlamına gelmiyor. Aynı bütçeye daha iyi soğutmalı, USB Portları 3.x olan ve 500TL daha ucuz olan B650-S WIFI modeli daha F/P'tır emin ol. B650M Eagle AX Modelinin ayrıca mosfetleri de kötü. Sizin için Videoyu Bırakacağım...
  10. ImToretto

Eagle Serisi kart kötü değilmiş şimdi araştırdım. Gigabyte genellikle üst düzey bir kart çıkarmadığı zaman vrm veya bios konusunda çöküş yaşatıyor. Fakat hangi fiyattan aldığınız da önemli. 1762894043 aşırı kötü mü dedim? Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz. F/P kart demeniz için bir fiyat...
  11. ImToretto

Merhaba, Anakart Harici aşırı kötü bir parça görmedim. RX9070XT ekran kartında Gaming OC serisi çok iyi olmasa da ortalama bir karttır. Farklı bir marka model tercih edebilirdiniz.
  12. ImToretto

❌İndirim Bitti! SAMSUNG Galaxy Tab S11 12/256 GB Tablet Gümüş -18999 TL

Bana da İptal Gelmiş hocam :peeposad:
  13. ImToretto

Aldım hocam hazırlanıyor diyor bakalım. Hazırlandı gelip alabilirsiniz derse 22'ye kadar alabilirsem alırım
  14. ImToretto

18.999 kaptım İzmir'de Stokta var gözüküyordu AVM içinde :kekw:
  15. ImToretto

İstinyeparkta var avm üzerinden alabiliyorum ihtiyacım yok ama ucuz geldi alınır mı takip edenler :kekw:
Geri