evet haklısın galiba mezuna kalacağım ama TYT matematiği nasıl halledeceğimi hâlâ bilemiyorum en baştan başlasam sağlam 2 kaynaklı falan götürsem. O zaman iyi bir temel atmış olur muyum acaba
1784767030
Ya mühendislik kısmında haklısın ben sadece yok atlas’ta sıralamamı yazdığım zaman çıkan...
23 e benziyordu diyorlar.bence türkçesi en zor yks tyt türkçesiydi matı 25 gibiydi tıp istiyordum aslında,ege tıp falandı hedefim çünkü yurt dışında uzmanlık yada eğitim falan almak hayalim(USMLE fln) en rahat egeden giderdim diye düşünüyordum
1784761016
eczacılık ve birçok müh geliyor ama...
12.sınıfım ilk defa girdim tyt türkçe ilk defa böyle geldi anlamadım neden böyle nasıl geliştircem sürem ideal 33 34 dk da bitiyor,tyt mat çok sıkıntı 30 üstü görmedim desen yeri var maks 28 29 net yaptım aytde 68 tyt 74 (3 net fenden hızlı çözeceğim diye kaybettim) neler önerebilirsiniz kalmak...
Arkadaşlar iPad Air M3 13 inç tablet almayı düşünüyorum Apple öğrenci indirimiyle sizce fiyatına değer mi ve lise öğrencisiyim YKS'ye hazırlanıyorum indirimden yararlanabilir miyim?
istanbulun neresindesiniz hocam tam olarak ona göre değişir yoksa kargo ile gönderme şansınız varmı kargo ücretini ben karşılarım fazla bir şey tutmaz bence