daha almadım 2 tane alıcağımın kulaklık ta tükenmiş gelmelerini bekliyorum ama şuan aklımda kefine klean var o da olmazsa moondrop chu 2 var bekliyorum gelmelerini
wallpaper alive uygulasını açınca uygulamalar görünmüyor ekranda seçtiğim fotoraf kalıyor sanki yeni bir sekme açmışım gibi bunun çözümünü bulamadım bilen varsa sevinirim
ben şuanda hyperx cloud 2 kullanıyorum bunu kardeşime verip bir iem kulaklık almak gibi bir niyetim var ses kartım yok belki hyperx
in ses kartını kullanabilirim oynadığım oyunlar çoğunlukla cs2 valorant gibi oyunlar hikaye oyunları da oynarım bana 2000tl bütçe ile güzel bir iem önerir misiniz?
cloud 2 alsam nasıl olur sizce yani cloud 3 mü alıyım 2 mi
2 hakkında çok olumlu yorum aldım 3 de de biraz olumlu biraz olumsuz bu 2 sinden birini alıcam ya da logitech alıcam hala pek emin değilim
Logitech G435 - Logitech G335 - SteelSeries Arctis Nova 1 sizce hangi kulaklığı almalıyım
oyun için alıcam genel olarak rekabetci oyunlar oynuyorum bütçem en fazla 3500 öneride yapabiliriniz.
duyduğuma göre yani bazı videolar da ve forumlarda
kulaklığın sesi az geliyo diyolar bası tizi cloud 2 de daha iyi ayarlıyabiliyosun ama sesi daha da fazla kısılıyo diyolar
onun yerine cloud 2 alın saf performans saten uygulamaya bile gerek yok diyip de cloud 2 öneriyolar
bazılarıda hiç bişey...