[H3 id='SteelSeries+QcK+Large+cs+de+yillardir+en+cok+tercih+edilen+hybritler+cizebiliyor+mouse+tabanlarini+ama+cam+vs+cok+fazla+tercih+var+en+once+tam+olarak+nasil+bi+hissiyat+ariyorsun+ona+karar+ver+bi+magazada+elin+ve+kolun+rahat+etmeli+ustunde']SteelSeries QcK Large cs de yillardir en cok...
aklima ilk gelen biostan fast boot u acman, ikinci gelen yine biostan ramin xpm ini kapatip denemen bazen uyumsuzluk olabiliyor hatayi bulalim
bide herhangi harici harddrive vs usbleri cikart sadece mouse klavye ile dene sana zahmet
upload 50000 de normalde guzel sonuc alman lazim ama modemin islemcisi kotu olursa qos ayarlarini uygulamaya calisirken bu sefer islemci kaynakli gecikmede eklenir
yinede ayarlanmis halinin ss ini atabilir misin
biraz daha ugras olmazsa guzel bi router al rahat edersin
ekran kapanip acilma monitorden olabilir hz ayarlarindan olabilir hdmi yada dp den olabilir surucuden olabilir tek tek elemen gerekiyor daha baska durumlarda var olabilir eger sorun ekran karti ozelindeyse degisime gitmesi gerekir
hic bilmiyorum ben xiomi ax3000t aldim yeni openwrt kurdum baya memnunum. ben mediamarkt an aldim ama soyle bisey varmis
trendyolda hala gecerliyse cok uyguna geliyor
hizin dusuk o yuzden butcene uygun stabil bir router alman daha uygun olur. ping icin sqm kurman guzel olur bunun icin openwrt destekli bir router bakman daha iyi olur
sizin tercihiniz tabi ama driverlar tam uyumlu win11 dir 12 nesil oldugu icin ama geriye donuk win10 a kurulabilir. bi lenovo sayfasini kontrol edin direk win10 surucu var mi diye
hiz pingte etki etmez ama download acisindan cok buyuk rahatlik 4k film indirirken vs cok guzel oluyor eger oyun oynuyorsan maksimum tavsiyem 500mbit sqm qos ayarlari 1000e gore modemi daha az yoruyor.