imzan116 isimli üyenin son içerikleri

1. I

RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

ekran kartı güç bağlantısı fotoğrafı atabilir misiniz
  2. I

Secure Boot açık şekilde EndeavourOS nasıl kurulur?

Tahminimce kurduktan sonra açabilirsin cachyos ta olduğu gibi https://wiki.cachyos.org/configuration/secure_boot_setup/
  3. I

Cachy OS'e geçilir mi?

Bayadır kullanıyorum Amd ekran kartlarıyla çok stabil çalışıyor nvidia cephesinde direcx12 de fps kaybı oluyor kapalı kaynak driverları ama yüzde 95 sorunsuz diyebilirim. Daha güncel masaüstü deneyimi daha hızlı yenilikler daha iyi oyun deneyimi(bu tartışılır linux mint te uğraşsan yine güzel...
  4. I

8gb ram linux önerisi

oyun için cachyos deneyebilirsin baya hızlı yeni güncellemelere tepkileride çok hızlı oluyor
  5. I

Darboğaz yapar mı? 500w

Darboğaz yapmaz bi sıkıntı görmüyorsan devam et cpu gpu overclock denemezsen daha stabil çalışır
  6. I

AM 5 Sisteme geçiyorum tavsiye edebilir misiniz

Ekran kartı nvidia al valorant ve yayın için daha stabil sonuçlar alırsın seçtiğin işlemci çok güzel nvidia 5070ti ve üstü güzel olur gibi kusura bakma ya ben ekran kartıda alıyorsun zannettim anakart 850 serisi ve üstü almanı tavsiye ederim ben anakartta msi dan çok memnun kaldım gigabyte ında...
  7. I

Yardım RJ45 Çakma Paradoksu

Ucundan taşırmadan çakın size zahmet direk uçlarını elinizde düzleyin kesin sonra yerleştirin bende yapmıştım eskiden olmadığında hiç çalışmaması lazım. Belki başlıklarınız kötüdür belki kablo kötüdür. Başka kablo ile yakından deneme ihtimaliniz var mı?
  8. I

Süperonline 1000 Mbps + ZTE H3600 V9: Mobil Oyunda MS Sorunu

Kablolu tabi daha stabil olur. Ama sen oyun oynarken birileri indirme vs yapıyorsa yine ping artışları olur modemden sqm gibi bi ayarı var mı paket yönetimi onlara bakmak lazım
  9. I

RTX 3070 Ti'dan RX 9070XT'ye geçilir mi?

Ben 7800xt kullanıyorum biraz zahmetli olabiliyor ayarları vs. nvidia tak çalıştır bide valorant oynuyorsan shader cache olayı var amd shaderları yüklerken takılıyor nvidia onu çok hızlı yapıyor bu tür directx 11 kullanan oyunlarda amd kötü. dlss kullanacaksan kendini baya kanıtlamış oyunlarda...
  10. I

Robot Süpürge Önerisi

dengeli kullaniyoruz ama bisey birakmiyor yerde
  11. I

Vxe r1se+ takılma problemi

sonradan olması ilginc acaba etrafta yeni wifi ler mi geldi kablolu kullanınca bir problem oluyor mu
  12. I

Vxe r1se+ takılma problemi

nasıl ayarları var bilmiyorum ama hz i 1k dener misiniz motion sync kapatıp belki islemci yetersiz kalıyordur ayarlarının ekran fotosunu atabilir misiniz
  13. I

Robot Süpürge Önerisi

https://www.akakce.com/robot-supurge/en-ucuz-roborock-q8-max-pro-akilli-fiyati,1033672995.html memnunuz
  14. I

Windows 11 sadece oyunlarda yaşanan ses problemini nasıl çözebilirim?

mikrofunu 16bit 44100 ayarlar mısın 1765637446 eger mikrofon destegı acıksa onuda kapat sana zahmet
  15. I

Windows 11 Takvim Sorunu

windows 10 nu hatirlamiyorum ama 11 de burada sanki
Geri