Inanovski isimli üyenin son içerikleri

1. I

150 100 tl arası ye klavye önerisi verebilecek

Allah'a emanet.
  2. I

Yalnız "affferim" değil, "aferin".
  3. I

Tebrik ederim.
  4. I

TDK olmuşsun haberimiz yok.
  5. I

İnsanlara herşeyin en iyisini biliriz kafasıyla bakarsan, tabii ki kanser birisi olursun. Bence insanlarla ilişkilerine, yaklaşım şekline biraz daha dikkat et;)
  6. I

Hayır bu tip kanser adamlar her yerde var. Uyarmak istedim. Sen en iyisi olduğunu düşündüğün klavyeyi al. Bu tip gereksiz insanların cevaplarını takma.
  7. I

Hocam sorması ayıptır neden böyle ukalaca bir cevap verdiniz? Belli ki arkadaş uzun uğraşlar sonucu para biriktirmiş ve klavye almak istiyor. Sizde aksine öneri sunmak yerine ukalaca " ISiQlI mIsIQKLI" diye aşağılayıcı cevap vermişsiniz. Niye böyle davranıyorsunuz. İnsanları bıktırınca, böyle...
  8. I

Yardım Fortnite Açılmıyor Lütfen Yardım

Hayır, lütfen yardım edin. 1610354428 Cidden yardım edecek biri yok mu? Lütfen yardım edin.
  9. I

Yardım Fortnite Açılmıyor Lütfen Yardım

Arkadaşlar merhaba, En son cuma günü girdiğim oyuna cumartesi gününden beri giremiyorum. Cuma günü Alt+F4 atmıştım. Cumartesi gününden beri BattleEye Launcher açılıyor, Launching Game yazıyor, ama oyun açılmıyor. Oyunu 4 kere silip yükledim, 2 kere Epic Games Launcher'ı sildim ama nafile. Artık...
  10. I

Topladığım Sistemin Parçaları Uyumlu mu?

Haklısınız. El Capitan daha güçlü duruyor. Onu alabilirim. Hem Donanım Arşivi tavsiye sistemi.:D
  11. I

Topladığım Sistemin Parçaları Uyumlu mu?

Arkadaşlar merhaba, incehesap.com'dan kendime 6.500 TL'ye PC dizdim. Sipariş etmeden önce buraya danışmak istedim. Sistem için uygun gördüğüm parçalar uyumlu mu? XFX AMD Radeon RX 590 Fatboy 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı (RX-590P8DFD6) AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4...
Geri