inclr isimli üyenin son içerikleri

1. I

S24 Ultra Yazılım Konusunda Fikir

Arkadaşlar merhabalar, 2 ay önce yurt dışı olarak S24 Ultra almıştım. Telefonda ara ara 2-3 saniyelik sanki hattı çıkarmışım gibi kopmalar oluyor, aynı şekilde x veya instagram'da gezinirken ekranı kaydırırken takılarak kayıyor gibi takılmalar oluyor(aynı sorun s21+ cihazımda da vardı ben...
  2. I

S25 Ultra Hakkında Tavsiye

Kesinlikle haklısınız hocam ama ben biraz boomer oldum artık galiba, eskiden bl kilidi kaldıran romlar deneyen ben artık stabilite arıyorum, şarjı iyi gitsin bir sorun yaşadığımda servisi madara etmesin, saçma sapan yazılımsal sorunları olmasın çok fazla özelliği olmasa da olur kafasına girdim...
  3. I

Oradaki tek artısı dediğim gibi bana göre tasarımı bir tık daha iyi olması hocam 25u nun, bir de belki de yanılıyorumdur pek bilmediğim için ama yd fiyatları arasında çok fark olmama ihtimali, android tarafında Samsung ve pixel harici pek ısınamadım malesef, daha önce meizu Asus Sony htc...
  4. I

Haklısınız hocam ama onda da tam emin olamıyorum pixel yd kısmında, teknoloji tabii şans işidir ama Samsung yd ye göre daha riskli gibi sanki, hoş Vodafone ile gelse de muhtemelen KVK belası ile garantilerler de.
  5. I

Onda da işlemci kısmı sıkıntı hocam, kendi işlemcisi illallah ettirdi bana çünkü, babamda s20fe var o daha iyi mesela benim 21+'tan, bir de yd olarak genelde u'lar oluyor sanırım plusları bilmiyorum.
  6. I

Haklısınız hocam, benim için tek ve en büyük artısı tasarımı biraz daha ovalleşmiş ve düz olmuş ya o kısmı. Yoksa yazılım kısmı zaten diğerlerine de gelecektir, pilde ve kamerada bir değişiklik yok, işlemcinin fark yaratacağını sanmıyorum üstüne bir de kalemde özellik eksiltmeye gittiler
  7. I

Arkadaşlar merhabalar, 2 yıldır s21 plus 256gb yurt içi cihaz kullanıyorum. Malum s25 serisi de satışa çıktı. Cihazımdan genel olarak memnunum ama şarjının az gitmesi, ısınması ve saçma sapan donmaları(muhtemelen exynos ile alakalı) sebebiyle artık sıkıldım değiştirmek istiyorum. Sizce s24u yd...
  8. I

Rdr2 Ekran Kartı Sorunu

Hocam okuduğundan emin misin konuyu? Oyun orijinal diye belirttim zaten.
  9. I

Rdr2 Ekran Kartı Sorunu

Arkadaşlar merhabalar Rdr2 oynarken bir süre sonra ekran kapanıyor bilgisayarı kapatıp açmazsam gelmiyor açınca da ekran kartı driverı ile ilgili hata veriyor driver ı tekrar yüklemem gerekiyor. Drectx yerine vulkanı deneyemiyorum bu sefer de Tr yama bozuluyor. Oyun orijinal. Sistemim 5600...
  10. I

Yurt Dışı S24 Ultra İle İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler

Arkadaşlar merhabalar, elimde s21 plus 256 gb ve Watch 5 Pro var. Telefoncu bir tanıdık abiye bu ikisini 20000 TL'ye sayıp üstüne 3 taksitle toplamda 15 bin daha vererek kayıt yapılmamış 24 Ultra almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mıdır? Fiyat iyi midir? Serverler kapalı diyorlar böyle bir durum...
  11. I

Motor Önerisi(Maks 150 bin TL Bütçe İle)

Şuan güncel fiyatını bulamadım hocam kaçtır acaba. Bir de kronik sorunu veya şurası kötü dediğiniz bir kısmı var mıdır?
  12. I

Scooter ı boyumun uzun ve kilolu oluşumdan pek düşünmedim açıkçası. Görece viteslilere göre düşük güçteler ve sorun çıkarma potansiyelleri daha yüksek gibi duydum-gördüm sanki. Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için yine de.
  13. I

Arkadaşlar merhabalar. TK03 model motorumu dün 50 bin TL'ye(5500km'deydi ve ekstraları çoktu uygun gitti ama neyse) satmış bulunuyorum. 130-140 maksimum 150 bin TL bütçe ile sıfır motosiklet arıyorum(sıfır takıntım var maalesef). Aklımda Hero Xpulse 200(2023 veya 2024 model) ve Honda CB125F var...
  14. I

Üst Düzey Sistem Tavsiyesi

Hocam SSD nin çok büyük olmasına gerek yok dedi tam olarak ne yapılacağını sormadım yarın soracam detayini ama tahminimce serverde olan sürekli çalışan bir programı buraya aktaracak. Ekran kartına da çok gerek yok dedi o zaman ben bı bakayım farklılık olarak sadece anakartı bunla değiştiririm...
  15. I

Üst Düzey Sistem Tavsiyesi

Tamamdır hocam çok teşekkür ettim. Peki daha kaliteli ekstrem bir şeyler önersek neyi önerirsiniz ya da çok bı farkı olur mu. Yanlış anlamayın bu yeterli dediniz zaten ama yarın bir gün ufak bı sıkıntı bile olsa sen önermiştin demelerini istemiyorum biliyorsunuz özel sektör sonuçta
Geri