index2i isimli üyenin son içerikleri

1. index2i

Youtube Ders Anlatım Videosu Nasıl Çekerim?

bişeyler yaptık da youtube'a giremedim. instagram'a biraz video çektim. grafik tablet aldım xp-pen deco 01 v3.
  2. index2i

Yardım PUBG'den 100 yıl ban yedim

Çözüm hocam çözüm...
  3. index2i

Yardım PUBG'den 100 yıl ban yedim

Herhangi bir hile vs olmamasına rağmen oyun oynarken, kısıtlı hesap oturumun hack nedeni ile sonlandırılacak. diye bir uyarı aldım ve 100 yıl vac ban yedim. herhangi bir hile vs yok. başka bir uygulamayı mı görüp hile sanıyor ne yapmam lazım ban kalkar mı?
  4. index2i

Yardım Video editleyebileceğim bir program?

şu anlık capcut ile idare edicem edit öğrenmek istiyorum ama şimdi değil :) hocam peki videoları bilgisayara iphone telefonuma kalitesi bozulmadan nasıl aktarabilirim veya bilgisayar üzerinden instagrama nasıl reels atarım? atılıyor ancak hiç edit yapılmıyor instagram üzerinde telefondaki gibi
  5. index2i

Yardım Video editleyebileceğim bir program?

Arkadaşlar ders videoları çekiyorum. Soru çözerken bazen sessiz kaldığım, kalem rengi değiştirdiğim veya düşündüğüm yerler oluyor bundan dolayı video biraz uzuyor. Bu bi reels videosu olduğu için de çok uzun olmamalı. Videodaki belirli yerleri keseceğim bir uygulama önerir misiniz?
  6. index2i

ROG Strix XG259QNG 380 hz öneri

yok hocam
  7. index2i

renkleri iyi hocam ben fps modunda kullanıyorum biraz soluk ama diğer modlarda iyi tabi. ben soluk tercih ediyorum. gaming gen.
  8. index2i

ben de almıyorum 380 fps. ama makina almaya değer qng modeli 20 nin üstünde ama qns modeli 17 onu da alabilirsin
  9. index2i

Mikrofon Önerisi Lazım

Fifine A6T
  10. index2i

Yardım Kayıt için Mikrofon Önerisi

peki onun dışında ses ayarı yapmak için bi uygulama gerekiyor mu? İşte evet bu fiyat bandında bi de Havit markası var arada kalmış durumdayım
  11. index2i

ben de marka kalitesinden yanayım aslında ama masaya koyunca ses az gelir mi veya vantilatör sesi alır mı o konuda şüphem var
  12. index2i

bir de gk50 pro ve gk63 pro modelleri var. hangisi daha iyi
  13. index2i

peki bu mikrofonu aldıktan sonra dış sesleri engelleyip, konuşmacı sesini iyileştirmek için bir şeyler-efektler kullanmak gerekiyor mu yoksa tak kullan mı?
  14. index2i

ben de ilk defa akakçede araştırırken gördüm nasıl bi markadır kendileri?
  15. index2i

Youtube ve Instagrama bilgisayar ve grafik tablet üzerinden ders içeriği üretiyorum. Mikrofona ihtiyacım var bütçe 2000. Ne önerirsiniz?
Geri